2014-09-22 14:43:56
Φωτογραφία για Οι κλινικές έτοιμες να μηνύσουν τον ΕΟΠΥΥ & άλλους υπεύθυνους
Με μηνύσεις και αγωγές κατά του ΕΟΠΥΥ αλλά και οποιουδήποτε άλλου υπεύθυνου, προειδοποιούν οι επικεφαλής των Ιδιωτικών Κλινικών (ΣΕΚ). Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν την Δευτέρα το πρωί, τα μέλη του ΣΕΚ, καταγγέλουν ότι υπάρχει εσκεμμένη καθυστέρηση στην εκκαθάριση ακόμα και των οφειλών του 2012 αλλά και στην διαδικασία ελέγχου των κλινικών από τις ιδιωτικές ελεγκτικές εταιρίες, αφού καθώς ζητούν από τις κλινικές αντίτυπα των παραπεμπτικών που έχει μόνο ο Οργανισμός Να σημειωθεί, ότι ο ΕΟΠΥΥ χρωστάει στις κλινικές το 10% των οφειλών του 2012, τους 4 τελευταίους μήνες του 2013 και τις πληρωμές για το δεύτερο 3μηνο του 2014.Επιπλέον, οφείλει και τα ληξιπρόθεσμα από το 2006 έως το 2011.

Την ίδια ώρα, ο ΕΟΠΥΥ ζητά clawback που υπολογίζεται με λανθασμένο τρόπο και αφήνει υπόνοιες για κλινικές που υπερχρεώνουν χωρίς να τις κατονομάζει.

Τα μέλη του ΣΕΚ με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Βασίλη Μπαρδή, αναφέρθηκαν ενδελεχώς στην ιατορία με τους ελέγχους και μίλησαν με σκληρή γλώσσα κατά του ΕΟΠΥΥ, σημειώνοντας ότι καταστρέφει έναν κλάδο και ότι ας βγει επιτέλους επώνυμα και αποδειγμένα να καταγγείλει τις Κλινικές που παρανομούν.

Πηγή: http://www.onmed.gr/eopyy/item/319326-oi-klinikes-etoimes-na-minysoun-ton-eopyy--allous-ypeythynous#ixzz3E2iuSEyb
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ