2014-09-22 17:16:37
Φωτογραφία για ΜΙΡΑΝΤΑ : ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!
Η ήττα από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, φαίνεται πως έχει επηρεάσει πολύ τους πάντες στην Ατλέτικο Μαδρίτης, αφού η αγωνιστική κρίση συνεχίστηκε και το σαββατοκύριακο, όπου αναδείχθηκε ισόπαλη με αντίπλαλο τη Θέλτα με 2-2 στο «Βιθέντε Καλντερόν».

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός των «ροχιμπλάνκος», Μιράντα, τόνισε πως αυτός και η υπόλοιπη ομάδα, πρέπει να βελτιώσουν την εικόνα τους, μέσα από τις προπονήσεις.

Χαρακτηριστικά, ο αμυντικός της Ατλέτικο Μαδρίτης, δήλωσε:

«Δεν είναι φυσιολογικό για εμάς να δεχόμαστε πέντε γκολ, αλλά δουλεύουμε σκληρά, ώστε να διορθώσουμε όποια λάθη κάναμε στα τελευταία δύο παιχνίδια. Είμαι σίγουρος πως δεν θα ξανασυμβεί κάτι τέτοιο».

Όσον αφορά το ξεκίνημα της Ατλέτικο Μαδρίτης, ο Μιράντα στάθηκε στις αρκετές αλλαγές που έγιναν στο ρόστερ των πρωταθλητών Ισπανίας, λέγοντας:

«Όταν αλλάζουν τόσα πολλά πράγματα, είναι λογικό να επηρεάσουν τη χημεία της ομάδας. Ωστόσο, πιστεύω πως θα βελτιωθούμε στη συνέχεια», είπε και συνέχισε:

«Κάναμε έναν εξαιρετικό αγώνα στο ντέρμπι με την Ρεάλ Μαδρίτης, όπως και στο παιχνίδι με την Εϊμπάρ. Στα παιχνίδια που χάσαμε, χάσαμε σαν ομάδα. Δουλεύουμε σκληρά για να κάνουμε την ομάδα ακόμα πιο δυνατή».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ