2014-09-22 22:59:09
Φωτογραφία για Αναγνώστρια καταγγέλλει την αδιαφορία των αρμοδίων για υποβάθμιση περιοχής στο Ρέθυμνο
Αγαπητό Tromaktiko,

Θέλω να διαμαρτυρηθώ και να δείξω την πλήρη και απέραντη αγανάκτηση μου. Υπάρχει μία πολύ όμορφη περιοχή κοντά στο Ρέθυμνο που ονομάζεται Νησοπουλα. Αυτή η υπέροχη και μοναδική περιοχή είναι γεμάτη με αξιόλογες σπηλιές και μία εκκλησούλα. Είναι θάλασσα και βραχότοπος. Από μικρή πήγαινα βόλτες με το μπαμπά μου κ όλοι οικογενειακώς και συνεχίζω ακόμα και σήμερα με τον άντρα μου. Ο πατέρας μου αρκετά έχει σεβαστεί και αναπτύξει αυτήν την περιοχή και πολύ στεναχωριέται όταν βλέπει ότι συχνά γίνεται σκουπιδότοπος και μπαζοτοπος. Πολλές φορές βρίσκουμε πολλά κιλά γυαλιά σπασμένα από εργοστάσια, το πιθανότερο και πολλά λύματα κ βρομιές καταλήγουν εκεί ανεξέλεγκτα, πολύ πιθανόν από κέντρα εκδηλώσεων. Είναι μία περιοχή που λόγω του ότι η πολιτεία, και δυστυχώς και ο δήμος, την έχει αφήσει στην άτυχη τύχη της είτε από φόρτο εργασίας είτε από άγνοια, είτε από αδιαφορία, είτε από εσκεμμένους λόγους
. Ένα κάλο βέβαια είναι ότι τα τελευταία χρόνια ο δρόμος είχε καταστραφεί με τεράστιες λακκούβες και η διέλευση οχημάτων ήταν αδύνατη. Ο μονος τρόπος ήταν το περπάτημα. Εμείς συνεχίζαμε και πηγαίναμε καθότι αγαπάμε πολύ αυτό το μέρος και το σεβόμαστε όπως όλα. Τώρα τελευταία μπήκε άσφαλτος, μάλλον από προσωπικά συμφέροντα δεν γνωρίζω. Το θέμα είναι ότι πήγα βόλτα την Κυριακή, χθες με τον άντρα μου και τον μπαμπά μου, και τα σκυλιά μου, και αυτό που αντικρίσαμε ήταν αισχρό κ αηδιαστικό.

Διαβάστε περισσότερες ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ στο tromaktiko με ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Κάντε την δική σας καταγγελία στο tromaktiko στο ΤΗΛΈΦΩΝΟ 6971 590 628 ή στο e-mail μας [email protected]

Παντού προφυλακτικά και βρώμικα χαρτιά. Όταν λέω παντού εννοώ παντού χωρίς υπερβολές. Και ήταν εκεί εκείνη τη στιγμή και δυο αυτοκίνητα, που αντί να ντραπούν, μας κοίταξαν με ύφος τσαμπουκά φεύγοντας. Σας παρακαλώ σωστέ το μέρος!! Δεν είναι κατάσταση αυτή. Δε με ενδιαφέρει για το τι κάνουν ο κάθε σιχαμένος με την κάθε σιχαμένη που παν εκεί. Το σιχαμένη δεν το λέω για την πράξη που κάνουν, ούτε με ενδιαφέρει εάν είναι παράνομα ζευγάρια και άλλου τέτοιου είδους κουτσομπολιά, το σιχαμένη το λέω για τα βρωμοσκουπιδα που πετάνε. Κρατάτε βρε άχρηστοι μία τσάντα κ βάζετε μέσα τα σκουπίδια σας κ πετάξτε τα σε κάδο! Έλεος. Εγώ με τον άντρα μου προς το παρόν αποφασίσαμε να πάμε βόλτα το επόμενο σαββατοκύριακο κ να κρατάμε σακουλες να τα μαζέψουμε. Αν και γνωρίζουμε ότι τι ίδιο βράδυ θα πάνε ξανά.

Κύριε δήμαρχε, ή όποιος έχει τη δύναμη και το θάρρος και μπορεί, κάντε κάτι για αυτό το μέρος και για τόσα άλλα. Θα πιάσω να φτιάξω ταμπελίτσες, που ούτε αυτό είναι ωραίο θέαμα και θα προσπαθήσω να αφήσω σακούλες, μήπως πετάνε μέσα τις βρομιές τους οι άξεστοι και οι κακομοίρες τους. Αλλα δε μπορώ να το κάνω συνέχεια, και δεν είναι δουλεια μου. Δεν είναι ανάγκη να έχουμε καθαρά μονο οπου πάνε οι τουρίστες για να τους γλείφουμε και να μη μας κακοχαρακτηρίσουνε.

Πολιτισμός είναι η συμπεριφορά μας προς τον τόπο μας, τη φύση, το συνάνθρωπο μας τον εαυτό μας. Και όχι ότι φαίνεται εκεί που μας συμφέρει. και δεν είμαι καλύτερη για να κρίνω, αλλά αγανακτώ. Πολλά στραβά και παράλογα βλέπω, αλλά έλεος πια. Όλα αυτά είναι αλυσίδα.

Αναγνώστρια Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ