2014-09-22 23:00:25
Φωτογραφία για Ο χάκερ ξαναχτυπά – Γυμνές οι Ριάνα, Καρντάσιαν και Χερντ
Στις 31 Αυγούστου ξέσπασε στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα υποκλοπής και διαρροής προσωπικών δεδομένων, όταν κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο γυμνές φωτογραφίες 101 διασημοτήτων ως επί το πλείστον από το χώρο του κινηματογράφου, της μουσικής και του μόντελινγκ. Άναμεσά τους ήταν η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, Τζένιφερ Λόρενς και το μοντέλο Κέιτ Άπτον.

Σχεδόν τρεις εβδομάδες μετά κι ενώ η αμερικανική ομοσπονδιακή αστυνομία FBI βρίσκεται στο κυνήγι του χάκερ, νέα διαρροή γυμνών φωτογραφιών διάσημων γυναικών έγινε το Σάββατο.

Ο χάκερ του Χόλιγουντ «ξαναχτύπησε» και αυτή τη φορά «ξεγύμνωσε», μεταξύ άλλων, την τηλεπερσόνα Κιμ Καρντάσιαν, την ποπ σταρ Ριάνα, την ηθοποιό Βανέσα Χάτζενς και την επίσης ηθοποιό και αρραβωνιαστικιά του Τζόνι Ντεπ, Άμπερ Χερντ. Μάλιστα, η τελευταία είναι ένα από τα μεγαλύτερα θύματά του, με περίπου 50 αποκαλυπτικές φωτογραφίες.

Όπως εικάζεται τις επίμαχες selfies έδωσε στη δημοσιότητα ο ίδιος χάκερ, που είχε χτυπήσει στα τέλη Αυγούστου, αναρτώντας τες και πάλι στις ιστοσελίδες Reddit και 4chan. Μόνο που αυτή τη φορά οι αρχές κινήθηκαν ταχύτερα και τις «κατέβασαν» γρήγορα και από τα δύο site.

Επίσης, κυκλοφόρησε νέες γυμνές φωτογραφίες των πρώτων θυμάτων του, όπως της Τζένιφερ Λόρενς, της Κάλεϊ Κουόκο, της Χέιντεν Πανετιέρ, της Μέρι Κέιτ Όλσεν και της Αβρίλ Λαβίν.

Σημειώνεται πως το FBI συνεχίζει να ερευνά την υπόθεση, ενώ για την ώρα κανένας από τους εκπροσώπους των νέων θυμάτων, δεν έχει προβεί σε κάποια δήλωση.

Όπως πιθανολογείται η διαρροή οφείλεται σε εισβολή μέσα στους προσωπικούς λογαριασμούς iCloud των θυμάτων, με την Apple να επανεξετάζει το ζήτημα ασφάλειας του συγκεκριμένου συστήματος.
πηγη
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ