2014-09-23 03:09:06
Φωτογραφία για Παντελής Νικολαϊδης: Να πώς μας έχουν καταντήσει οι διακυβερνήσεις Χριστόφια -Αναστασιάδη
Το 2008 ο Τάσσος παρέδωσε χρέος 8.2 δις 43% ΑΕΠ, ο Χριστόφια παρέδωσε 14.9 δις 84% ΑΕΠ και ο Αναστασιάδης μέχρι στιγμής το έχει ανεβάσει στα 20 δις 125 % ΑΕΠ. Χωρίς μάλιστα ο τελευταίος να κάνει κανένα απολύτως δημόσιο έργο. Τα έδωσε όλα στους απατεώνες τους τραπεζίτες. Τώρα καλούν τους εργαζόμενους να πληρώσουν όπως πάντα τη νύφη.

Δηλαδή οι "ατσίδες" Χριστόφιας-Αναστασιάδης σε 6 χρόνια έχουν αυξήσει το δημόσιο χρέος κατά 240 % (πάντα υπό την απειλή του πιστολιού επί της κροτάφου). Χειροκροτείστε τους ΥΓ: Το δημόσιο χρέος όπως το έχουν εκτοξεύσει οι κύριοι Χριστόφιας-Αναστασιάδης αυξάνεται 37 ευρώ το δευτερόλεπτο ή 3.2 εκατομμύρια την ημέρα ή 1.2 δις το έτος με την προϋπόθεση ότι δεν θα συνεχίσουμε να δανειζόμαστε .

Πατήστε εδώ για να δείται την καθημερινή πορεία του εθνικού χρέους

Όργιο καταπάτησης των εργατικών δικαιωμάτων στην υπεραγορά ΚΑΡΣΕΡΑΣ (πεθερού Κυβερνητικού εκπροσώπου)


Φαίνεται πως τίποτε δεν είναι τυχαίο σ’ αυτό τον τόπο. Στην υπεραγορά ΚΑΡΣΕΡΑ που ο ιδιοκτήτης Ιωάννης Καρσεράς είναι ο πεθερός του Κυβερνητικού εκπροσώπου Νίκου Χριστοδουλίδη οι μεθοδεύσεις κατά των εργαζομένων μας αναγάγουν πίσω στον εργατικό μεσαίωνα.

Συγκεκριμένα δεν φτάνει που άτομα με 15-20 χρόνια υπηρεσίας μόλις που παίρνουν μισθούς Βουλγαρίας - Ρουμανίας των 800 ευρώ γίνονται και τα εξής τερατώδη:

▪ Από τους εργαζόμενους των 800 ευρώ μηνιαίο μισθό τους αποκόπτονται τα 200 που τους δίδονται σε κουπόνια ώστε να αναγκάζονται να ψωνίζουν από την εν λόγω υπεραγορά καταργώντας το δικαίωμα της επιλογής. Με το κολπάκι αυτό των κουπονιών η υπεραγορά ΚΑΡΣΕΡΑ δηλώνει μεγαλύτερο μισθολόγιο και λιγότερες φορολογητέες εισπράξεις αφού τα κουπόνια δηλώνονται ως μισθοί και εισπρακτικά ως προσφορά ώστε να αποφεύγεται η φορολόγηση τους.

▪ Πρόσφατα έχει ανακοινωθεί στους εργαζόμενους των 800 ευρώ αποκοπή ύψους 140 ευρώ (18 %) με το πρόσχημα της κρίσης.

▪ Πιέζουν εκβιαστικά τους εργαζόμενους να υπογράψουν δήλωση ότι παραιτούνται του 13ου μισθού

Δεν ξέρουμε αν ο κύριος Ιωάννης Καρσεράς, ο οποίος κατά τ’ άλλα δηλώνει και θρησκευόμενος, αντλεί αυτό το αυθαίρετο θράσος κατά των εργαζομένων από προτροπές και εγκρίσεις του γαμπρό του στα πλαίσια των στοχευμένων αντεργατικών κυβερνητικών πολιτικών αλλά ο κύριος Χριστοδουλίδης οφείλει να συμμαζέψει τον πεθερό του γιατί είναι και ο ίδιος ανεπανόρθωτα εκτεθειμένος γιατί όλα έχουν τη ερμηνεία και σημειολογία τους. Τίποτε δεν είναι τυχαίο τελικά... Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ