2014-09-23 09:42:22
Φωτογραφία για Δείτε τι λένε τα άστρα για σήμερα Τρίτη
ΚΡΙΟΣ Στο οικογενειακό σας περιβάλλον, η κατάσταση είναι αρκετά τεταμένη και θα χρειαστεί να μεσολαβήσετε, οπότε επιστρατεύστε την υπομονή και την ψυχραιμία σας, ούτως ώστε να εξευμενίσετε τα πνεύματα και να αποφύγετε τα χειρότερα. Μην κάνετε το λάθος να διαλέξετε στρατόπεδο, γιατί θα βρείτε κι εσείς το μπελά σας στο τέλος. Στον επαγγελματικό τομέα, όταν μοιράζεστε τις ιδέες σας προσπαθήστε να μην είστε απότομοι και επιθετικοί, γιατί κατά αυτό τον τρόπο δεν πρόκειται να έχετε την ανταπόκριση που θα θέλατε.

ΤΑΥΡΟΣ Ενδεχομένως να γίνουν κάποιες αλλαγές στον τομέα της εργασίας, οι οποίες αρχικά θα σας αποδιοργανώσουν και θα σας δημιουργήσουν αρκετό πανικό, αργότερα όμως θα ανακαλύψετε τα οφέλη αυτής της ανασυγκρότησης, οπότε μη βιαστείτε να το θεωρήσετε σαν κάτι αρνητικό. Κάποια οικονομικά ζητήματα θα δημιουργήσουν εντάσεις και διαφωνίες με κάποιο άτομο της οικογενείας, (το οποίο θα προσπαθήσει να ρίξει το μπαλάκι πάνω σας), οπότε μείνετε σταθεροί στις θέσεις σας και μην επωμισθείτε το βάρος της ευθύνης μόνο και μόνο για να λήξει η παρεξήγηση.


ΔΙΔΥΜΟΙ Μια έντονη διάθεση να αμφισβητήσετε κάποιες επιλογές του παρελθόντος θα σας μπλοκάρει και αν κάνετε το σφάλμα να σκέφτεστε πως θα ήταν η ζωή σας αν είχατε πάρει διαφορετικές αποφάσεις, δεν πρόκειται να οδηγηθείτε πουθενά. Τα λάθη του παρελθόντος μπορούν να χρησιμεύσουν σαν ένας πολύ καλός οδηγός, αρκεί να μην επαναλαμβάνονται. Κάποια μικροπροβλήματα υγείας που θα προκύψουν θα είναι το επίκεντρο της προσοχής σας, οπότε προσπαθήστε να ξεκουραστείτε, γιατί το καμπανάκι κινδύνου σας προειδοποιεί μάλλον για υπερκόπωση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Με τέτοια βιασύνη που ξεκινάτε τη μέρα σας, εκτός από τον εκνευρισμό που θα νιώσετε, υπάρχει κίνδυνος να κάνετε κάποια λάθη που ίσως σας κοστίσουν στο μέλλον, οπότε για να έχετε καλύτερα αποτελέσματα ,ρίξετε λίγο τους ρυθμούς σας και σταματήστε να τρέχετε αλαφιασμένοι σα να σας κυνηγούν. Μεγάλη προσοχή σε ποιον θα εμπιστευτείτε ένα μυστικό σας, καθώς υπάρχει πιθανότητα να χρησιμοποιηθεί με κύριο στόχο την υπονόμευσή σας.

ΛΕΩΝ Σας έχει καρφωθεί στο μυαλό το τελευταίο διάστημα να κάνετε κάτι που θα σας βγάλει εντελώς από την καθημερινή ρουτίνα, προσέξτε όμως γιατί αυτή η ανάγκη σας μπορεί να σας οδηγήσει σε παρορμητικές κινήσεις που αργότερα υπάρχει πιθανότητα να μετανιώσετε. Αν σας έχει λείψει η κοινωνική ζωή που είχατε στο παρελθόν, μην το σκέφτεστε και κανονίστε όσο το δυνατόν πιο σύντομα να βάλετε στο πρόγραμμά σας κάποιες εξόδους με φίλους, ώστε να πάρετε αρκετή ενέργεια και να ξανά ανέβει η ψυχολογία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Καθώς το τελευταίο διάστημα έχετε μια επικριτική στάση απέναντι στα άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δημιουργηθούν εντάσεις, οπότε προσπαθήστε τουλάχιστον ορισμένες σκέψεις σας να τις κρατάτε για τον εαυτό σας και μην φέρνετε τους άλλους σε δύσκολη θέση όλη την ώρα. Αν σκέφτεστε να κάνετε ένα άνοιγμα στα επαγγελματικά σας, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή και παρά τους ενδοιασμούς που μπορεί να έχετε, μελλοντικά θα αποδειχθεί πως ήταν προς όφελός σας.

ΖΥΓΟΣ Καθώς κάποιο άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον θα είναι παραπάνω εκδηλωτικό από τα συνηθισμένα, θα προβληματιστείτε και θα νιώσετε αρκετά αμήχανα. Αν θέλετε να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας, κάντε το, αρκεί να είστε σίγουροι ότι δεν έχετε βγάλει λάθος συμπεράσματα, γιατί μετά θα είναι πραγματικά δύσκολο να παραμείνετε φίλοι. Με τον Ερμή στο ζόδιό σας, έχουν πέσει λίγο οι ρυθμοί σας και σχετικά με ένα επαγγελματικό σας σχέδιο, αρχίζετε να έχετε αρκετές αμφιβολίες. Αν η διαίσθησή σας δε σας ξεγελά, μάλλον θα πρέπει να το αναβάλλετε για λίγο, τουλάχιστον μέχρι να νιώσετε περισσότερη σιγουριά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Το ξαφνικό ενδιαφέρον από άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος θα πρέπει να σας βάλει σε σκέψεις και να έχετε κατά νου πως πιθανόν να θελήσουν να επωφεληθούν με κάποιο τρόπο από εσάς. Αν θέλετε να το σταματήσετε όλο αυτό, δεν έχετε παρά να είστε ειλικρινείς μαζί τους και να εκφράσετε τη δυσαρέσκειά σας χωρίς φωνές και υστερίες. Στον οικογενειακό τομέα, αν θέλετε να είναι αρμονικές οι σχέσεις, θα πρέπει να βάλετε λίγο νερό στο κρασί σας και να μην είστε συνεχώς άκαμπτοι στις θέσεις σας, γιατί υπάρχει κίνδυνος να πληγώσετε άθελά σας ένα αγαπημένο σας πρόσωπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ Η αισιόδοξη στάση σας έχει ως αποτέλεσμα να μην το βάζετε κάτω με την πρώτη δυσκολία και ειδικά σήμερα θα πρέπει να επιστρατεύσετε όλη σας τη θετικότητα, ώστε να καταφέρετε να ξεπεράσετε κάποια εμπόδια που θα παρουσιαστούν στον τομέα των επαγγελματικών σας. Ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον θα χρειαστεί τη βοήθειά σας και καθώς η μεγαλοψυχία είναι ένα από τα χαρακτηριστικά σας, θα μπορέσετε να το βγάλετε από τη δύσκολη θέση για μια ακόμη φορά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Με την επιρροή του Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιό σας, θα έχετε μια τάση να ερευνήσετε σε βάθος τα συναισθήματά σας ενώ ταυτόχρονα θα μπείτε στη διαδικασία να επαναπροσδιορίσετε τη σχέση σας. Μη βασιστείτε στην αισθηματική σας αμφιταλάντευση, καθώς κατά πάσα πιθανότητα θα είναι κάτι παροδικό. Αν σταματήσετε να έχετε την προσδοκία να σκέφτονται και να φέρονται οι άλλοι σύμφωνα με τα δικά σας μέτρα και σταθμά, ίσως καταφέρετε να αποκτήσετε μια πιο αρμονική σχέση με τους γύρω σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Γεμάτη από εκπλήξεις θα είναι η σημερινή μέρα για εσάς τους Υδροχόους και θα περάσετε μέσα από διάφορα σκαμπανευάσματα αισθηματικής φύσεως, οπότε μη βιαστείτε να πάρετε τίποτα ως δεδομένο, γιατί οι συνθήκες θα αλλάζουν ανά τακτά διαστήματα κι εσείς θα πρέπει να προσαρμόζεστε άμεσα και διεξοδικά. Κι επειδή οι καιροί είναι παράξενοι, σε περίπτωση που σας ζητηθούν προσωπικά δεδομένα μέσω διαδικτύου ώστε να σας δοθούν οικονομικές εξυπηρετήσεις, (π.χ. άτοκα δάνεια), να είστε σίγουροι πως πρόκειται περί απάτης, οπότε μην παρασυρθείτε όσο μεγάλη κι αν είναι η ανάγκη σας.

ΙΧΘΥΣ Με τον Ποσειδώνα στο ζόδιό σας υπάρχει μεγάλη πιθανότητα εξαπάτησης από κάποιο άτομο που θα συναντήσετε κατά τη διάρκεια της ημέρας κι επειδή δυστυχώς πλέον η κατάσταση είναι ο κλέψας του κλέψαντος, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί στις οικονομικές σας συναλλαγές. Η ξαφνική αλλαγή στη συμπεριφορά ενός δικού σας ατόμου θα σας βάλει σε σκέψεις, μη βιαστείτε όμως να νιώσετε υπαίτιοι, γιατί σίγουρα δεν έχει να κάνει με εσάς, αλλά με δικές του εσωτερικές ανησυχίες.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Κιμάς με πουρέ πατάτας
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Κιμάς με πουρέ πατάτας
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ