2014-09-24 09:54:37
Φωτογραφία για ΔΕ ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ... ΣΕΒΕΤΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΟΥ Ο ΑΛΕΓΚΡΙ
Η Γιουβέντους συνεχίζει και φέτος όπως τελείωσε το περσινό πρωτάθλημα! Με... φόρα.

Ωστόσο, ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι κρατάει χαμηλούς τόνους, εν όψει του σημερινού αγώνα με την Τσεζένα και δηλώνει πως είναι πολύ νωρίς για να πει κάποιος πως και το φετινό ιταλικό πρωτάθλημα είναι... υπόθεση για δύο.

«Η Τσεζένα είναι σε καλή κατάσταση, είναι επιθετική ομάδα. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, είναι σημαντικό να νικήσουμε. Είναι πολύ νωρίς για να πεις ότι είναι υπόθεση για δύο το πρωτάθλημα. Υπάρχουν πολλοί πόντοι να διεκδικήσουμε. Υπάρχει η Ίντερ, η Μίλαν και η Νάπολι, αν και δεν έχει κάνει καλό ξεκίνημα, ενώ υπάρχουν, επίσης, η Λάτσιο και η Φιορεντίνα. Νομίζω ότι είναι ισορροπημένο πρωτάθλημα».

Για τους τραυματισμούς: «Ο Μπαρτζάλι πρέπει να επανέλθει για την 1η Οκτωβρίου. Τα πράγματα πήγαιναν πολύ καλά και τον πήρα στην αποστολή με την Ουντινέζε. Τώρα, ο Μπαρτζάλι δουλεύει να επανέλθει ξανά. Ο τραυματισμός του Κάσερες δεν είναι σοβαρός και μάλλον θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι με την Ατλέτικο. Ο Πίρλο έχει αρχίσει επαφή με την μπάλα και μετά τις εξετάσεις θα ξέρουμε περισσότερα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τα ζώδια της Τετάρτης
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τα ζώδια της Τετάρτης
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ