2014-09-24 13:25:31
Φωτογραφία για Ανοίγει ο δρομος για την επαναπρόσληψη των πρώην δημοτικών αστυνομικών
Ανάσα ανακούφισης παίρνουν εννιά πρώην δημοτικοί αστυνομικοί (6 στο Ηράκλειο, 1 στο Αρκαλοχώρι και 2 στα Χανιά), μετά από ένα χρόνο διαθεσιμότητας ... και αγωνίας, από τη μέρα που η κυβέρνηση αποφάσισε να διαλύσει το Σώμα της Δημοτικής Αστυνομίας. Οι 9 ήταν με ... το 1,5 πόδι εκτός υπηρεσίας, αφού η ηλικία τους (άνω των 50 ετών) δεν "επέτρεπε" να επαναπροσληφθούν στο Δημόσιο όπως έγινε με νεότερους συναδέλφους τους.

Με χθεσινή απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη, που δημοσιεύτηκε ήδη στο ΦΕΚ, ανοίγει ο δρόμος για την επαναπρόσληψή τους, καθώς διάταξη προβλέπει θέσεις στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση, για τις οποίες μάλιστα οι, σε διαθεσιμότητα, υπάλληλοι μοριοδοτούνται επιπλέον λόγω προϋπηρεσίας/

Τις επόμενες μέρες και εντός δεκαημέρου οι πρώην δημοτικοί αστυνομικοί θα πρέπει να καταθέσουν ξανά τα χαρτιά τους στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση που με τη σειρά της θα τα στείλει στον ΑΣΕΠ, ώστε σε περίπου ένα μήνα, οι "9" να τοποθετηθούν ξανά σε πόστα που θα επιλέξει η Αποκεντρωμένη Διοίκηση με βάση τις ανάγκες της.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ