2014-09-24 13:34:29
Φωτογραφία για ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΟ «ΚΡΑΞΙΜΟ» ΣΕ ΜΑΓΚΑΤ ΓΙΑ... ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ! (PHOTO)
Παρελθόν από τη Φούλαμ αποτελεί, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, εδώ και μερικές ημέρες ο Φέλιξ Μάγκατ, αφού μετά από οκτώ αγώνες στην Τσάμπιονσιπ, η ομάδα βρίσκεται στην τελευταία θέση, έχοντας μόλις έναν πόντο. Mάλιστα 17/9 σας παρουσιάσαμε απίστευτη ατάκα οπαδού της Φούλαμ στο twitter για Κασάμι και Μήτρογλου (δείτε την ΕΔΩ).

Η... φήμη του Γερμανού τεχνικού λοιπόν έχει εξαπλωθεί και σε δημοσίευμά της η ιστοσελίδα "abc.es" τον κατηγορεί για τον παροπλισμό και την απώλεια μερικών παικτώ, μεταξύ των οποίων και ο Μήτρογλου, ο οποίος χαρακτηρίζεται σημαντικός.

«Κατά τη θητεία του στο Κρέιβεν Κότατζ, ο Μάγκατ παρόπλισε αρκετούς παίκτες, μερικοί από τους οποίους ήταν σημαντικοί. Η πιο χαρακτηριστική περίπτωση είναι ο Κώστας Μήτρογλου. Ο Έλληνας παίκτης υπέγραψε έναντι του ποσού των 14 εκατ. ευρώ στη Φούλαμ τον Ιανουάριο, μετά τις καλές εμφανίσεις που έκανε στον Ολυμπιακό του Μίτσελ», γράφει το δημοσίευμα και συνεχίζει.

«Με τον Γερμανό προπονητή ο Μήτρογλου έπαιξε μόνο ένα παιχνίδι βασικός στην ομάδα του Λονδίνου. Τώρα, επέστρεψε στην Αθήνα και έχει ήδη σημειώσει δύο γκολ».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ