2014-09-24 18:24:34
Φωτογραφία για EKΘΕΣΗ ΚΕΜ FRANCHISE ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ: Επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη  ετά από 4 χρόνια...
Η έκθεση ΚΕΜ Franchise επιστρέφει στην πόλη της Θεσσαλονίκης και θα πραγματοποιηθεί από 14 έως 16 Νοεμβρίου 2014 στο ξενοδοχείο PORTO PALACE Ύστερα από τέσσερα χρόνια απουσίας και μετά από έντονο ενδιαφέρον που υπήρχε από επενδυτές της Βορείου Ελλάδος κατά τη διάρκεια της έκθεσης ΚΕΜ FRANCHISE Aθήνας, η έκθεση επιστρέφει  ανανεωμένη και με εξαιρετικές ήδη συμμετοχές εταιρειών που προδιαγράφουν την επιτυχία τους

.Επώνυμες εταιρείες από όλο το φάσμα της εμπορικής δραστηριότητας, καθώς και πολυάριθμοι επισκέπτες-επιχειρηματίες και επίδοξοι επιχειρηματίες- θα δώσουν το παρών στο ξενοδοχείο PORTO PALACE Θεσσαλονίκης.

 Εκεί, όπου για δέκατη χρονιά θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν, να διερευνήσουν προοπτικές επιχειρηματικής συνεργασίας, αλλά και να συνάψουν συνεργασίες με τον θεσμό του Franchise, την πλέον σίγουρη και αξιόπιστη μορφή επιχειρηματικής δραστηριότητας. Ιδίως σε καιρούς οικονομικής αβεβαιότητας το Franchise κερδίζει συνεχώς την εμπιστοσύνη των επενδυτών.


Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους...

ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ LINK ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΕΚΘΕΤΩΝ

Αξίζει να σημειωθεί ότι την προηγούμενη έκθεση ΚΕΜ Franchise Βορείου Ελλάδος την επισκέφθηκαν το 80% από πόλεις  της Βόρειας Ελλάδας (από Αλεξανδρούπολη μέχρι Βόλο), και το 20% από την υπόλοιπη Ελλάδα.

Μετά την έκθεση Βορείου Ελλάδος ακολουθεί η Διεθνής Έκθεση ΚΕΜ FRANCHISE στην Αθήνα που για φέτος διοργανώνεται από 27 Φεβρουαρίου έως 2 Μαρτίου 2015 στο εκθεσιακό κέντρο ΜΕC Παιανίας
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ