2014-09-25 11:15:01
Φωτογραφία για ΤΡΑΓΩΔΙΑ στην άσφαλτο: νεκρός πατέρας τεσσάρων κοριτσιών στην Ηλεία! [photos]
Πατέρας τεσσάρων κοριτσιών από τις Ράχες Κρεστένων στην Ηλεία σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα την Τετάρτη το απόγευμα Ο 56χρονος αγροτοκτηνοτρόφος, άφησε την τελευταία του πνοή, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του, ανετράπη και τον καταπλάκωσε, στον παραλιακό χωματόδρομο της Στροφυλιάς, που συνδέει τις Ράχες με το Ανεμοχώρι, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Την στιγμή που το αυτοκίνητο ντεραπάρισε, παραμορφώθηκε ο ουρανός της καμπίνας και το σώμα του άτυχου πατέρα τινάχτηκε έξω από αυτή, με αποτέλεσμα το όχημα κατά την τελευταία του περιστροφή να τον καταπλακώσει και να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Οι λιγοστοί κάτοικοι της περιοχής που αντιλήφθηκαν τι συνέβη, έσπευσαν σε βοήθεια όμως δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα για να τον σώσουν.

Κλήθηκε η Αστυνομία και η Πυροσβεστική, όπως και το ΕΚΑΒ. Πυροσβέστες και διασώστες κατάφεραν να απεγκλωβίσουν το άψυχο σώμα του και να μεταφερθεί στη συνέχεια στο νοσοκομείο Πύργου.

Η είδηση έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία στο χωριό. Ο άνδρας ήταν ιδιαίτερα αγαπητός. Μάλιστα τα τελευταία χρόνια είχε αναλάβει και την ανατροφή ενός ακόμα κοριτσιού, από οικογένεια συγγενικού του προσώπου.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ