2014-09-25 13:00:41
Φωτογραφία για Η Κίρστεν Ντανστ διακωμωδεί τη μανία με τις selfies με το δικό της τρόπο [βίντεο]
Tέντωμα του ενός χεριού- εκείνου που κρατά το smartphone βέβαια- προσέγγιση του «στόχου» για να επιτευχθεί το ιδανικό πλάνο και πόζα. 

Κάπως έτσι αντιδρούν πλέον όσοι βλέπουν κάποιο διάσημο στο δρόμο. Το κακό με τις selfies έχει παραγίνει. Και η Κίρστεν Ντανστ αποφάσισε να διακωμωδήσει αυτή τη μανία.

Η γνωστή ηθοποιός πρωταγωνιστεί σε βίντεο του σκηνοθέτη Μάθιου Φροστ, με στόχο να δείξει ακριβώς πόσο παράλογη είναι αυτή η μάστιγα με τις «αυτοφωτογραφίες». Στο «Aspirational», όπως ονομάζεται, η Ντανστ βγαίνει από το σπίτι της, όταν ξαφνικά σταματά μπροστά τις ένα αυτοκίνητο με έφηβες. Μόλις συνειδητοποιούν ότι βρίσκονται απέναντι σε μία διασημότητα, βγαίνουν τρέχοντας από το όχημα και εναλλάξ ποζάρουν δίπλα στην εμβρόντητη ηθοποιό για μία selfie.

Εκείνη εμβρόντητη ρωτά τη μία μήπως είναι καλύτερα να βγάλει τη φωτογραφία η φίλη της, αλλά η απάντηση είναι αποστομωτική: «Δεν την εμπιστεύομαι». Η συνέχεια επίσης βγαλμένη από τις παράλογες συνήθειες της νέας γενιάς. Οταν η Ντανστ τις ρωτά αν θέλουν μιλήσουν ή να τη ρωτήσουν κάτι, εκείνες της ζητούν να τις κάνει «tag» στο Facebook και φεύγοντας πανηγυρίζουν για το πόσα «like» θα μαζέψουν.

Πηγή: iefimerida.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ