2014-09-25 17:01:07
Φωτογραφία για ΣΤΟΝ... «ΑΕΡΑ» Η ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ Volley League!
Το πρόβλημα με τους διαιτητές παραμένει στην ΕΣΑΠ και θέτει σε κίνδυνο την έναρξη της Volleyleague, που έχει προγραμματιστεί για τις 11 Οκτωβρίου, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "volleynews.gr".

Στα τέλη Αυγούστου η ΟΔΒΕ στην αρνητική της απάντηση στην ανεπίσημη πρόταση της ΕΣΑΠ, είχε υπενθυμίσει ότι οι διαιτητές έχουν υποστεί μειώσεις έως 50%, αλλά αντιλαμβανόμενη τη δύσκολη οικονομική συγκυρία ζητούσε να διατηρηθούν οι αμοιβές στα περσινά επίπεδα.

Δηλαδή, από 180 ευρώ ο πρώτος και ο δεύτερος διαιτητής, από 30 ευρώ επόπτες και γραμματεία και 65 ευρώ ο κομισάριος που μας κάνει ένα σύνολο 515 ευρώ. Η ΕΣΑΠ όμως έστειλε επισήμως την πρότασή της η οποία αναφέρει ότι το συνολικό διαιτητικό κόστος ενός αγώνα πρέπει να πέσει στα 360 ευρώ.

Μετά από αυτό, οι διαιτητές απάντησαν με την παρακάτω επιστολή: «Θεωρούμε ότι με τις προτάσεις σας δείχνετε σαν να μην επιθυμείτε τη συμμετοχή των Ελλήνων διαιτητών στο πρωτάθλημα της λίγκας του βόλεϊ- ΟΠΑΠ για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015. Ελπίζουμε έστω και τώρα να αλλάξετε γνώμη».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τραγική κατάσταση στον Άρη
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τραγική κατάσταση στον Άρη
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ