2014-09-25 17:14:53
Φωτογραφία για ΣΥΡΙΖΑ: ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΙΘΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ
Επιχείρηση τρομοκράτησης του λαού χρεώνει στην κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, συνεχίζοντας να της επιτίθεται για τα περί εκροής καταθέσεων. Η Κουμουνδούρου σημειώνει ότι «Ο πανικόβλητος κ. Σαμαράς και τα εξαπτέρυγά του δεν διστάζουν να τρομοκρατούν ακόμη και θέτοντας σε κίνδυνο τις καταθέσεις του ελληνικού λαού». Κύκλοι του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρονται στις πρόσφατες δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη, αλλά και σε διαρροές από συνομιλία του Πρωθυπουργού με βουλευτές στο καφενείο της Βουλής ότι σε περίπτωση διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ «θα καταρρεύσουν οι ελληνικές τράπεζες».

«Βέβαια», συνεχίζουν, «οι αθλιότητες αυτές όχι μόνο τον ελληνικό λαό δεν μπορούν να πείσουν, αλλά ούτε καν τα κόμματα  της συγκυβέρνησης, αφού και το ΠΑΣΟΚ τήρησε αποστάσεις και στο εσωτερικό της Ν.Δ. εκδηλώθηκαν ισχυρές διαφωνίες, ενώ αντίστοιχη είναι και η στάση των κυρίαρχων τραπεζικών κύκλων. Έτσι ο κ. Σαμαράς αναγκάστηκε σε άτακτη υποχώρηση, διαψεύδοντας όσα ο ίδιος διέρρεε».


Η Κουμουνδούρου επιτίθεται στον Πρωθυπουργό και με αφορμή την πρόσφατη συνάντησή του με τη Γερμανίδα καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ, από την οποία, όπως αναφέρει, προέκυψε «η δέσμευσή του για απαρέγκλιτη εφαρμογή του μνημονιακού προγράμματος». Οι κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ του καταλογίζουν ότι αντιμετωπίζει την κ. Μέρκελ ως το τελευταίο του αποκούμπι για να διατηρηθεί ο ίδιος στην εξουσία παρόλο που αυτό προϋποθέτει την συνέχιση της ίδιας καταστροφικής λιτότητας.  

«Τόσο ο αμετανότητος μερκελισμός του κ. Σαμαρά, όταν μάλιστα η πολιτική Μέρκελ αμφισβητείται πανταχόθεν, όσο και οι αθλιότητες με τις καταθέσεις καταδεικνύουν περίτρανα το πόσο επικίνδυνοι για τα συμφέροντα του ελληνικού λαού είναι ο ίδιος και η κυβέρνησή του», καταλήγουν.

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ