2014-09-25 18:23:21
Φωτογραφία για ΧΑΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ... «ΔΑΝΕΙΚΟ» ΜΙΛΙΒΟΓΕΒΙΤΣ!
Ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχει εντυπωσιάσει τους πάντες με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του με τα ερυθρόλευκα, είναι ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς.

Ο Σέρβος μέσος, ο οποίος αγωνίζεται στον Ολυμπιακό με τη μορφή δανεισμού από την Άντερλεχτ, έχει προσαρμοστεί πάρα πολύ γρήγορα στην ομάδα, αποδίδοντας μάλιστα και τα μέγιστα απ’ αυτά που του ζητάει ο Μίτσελ.

Χαρακτηριστικό, είναι το γεγονός πως στο Βέλγιο είναι... «τρελαμένοι» με το πόσο εύκολα η Άντερλεχτ παραχώρησε δανεικό τον παίκτη στον Ολυμπιακό και εκείνος έχει γίνει ήδη βασικός.

Μάλιστα, το θέμα... Μιλιβόγεβιτς απασχολεί πάρα πολύ τα ΜΜΕ του Βελγίου και όσους ασχολούνται με το ρεπορτάζ της Άντερλεχτ και στέκονται στο γεγονός πως ο Ολυμπιακός έχει φροντίσει να έχει το δικαίωμα να αγοράσει τον παίκτη εφόσον το επιθυμεί, εξαιτίας της οψιόν.

Οι Βέλγοι αναφέρονται σ' ένα ποσό της τάξης των 2,7 εκατομμυρίων ευρώ, ωστόσο από τον Ολυμπιακό ξεκαθαρίζουν πως είναι αρκετά πιο λίγο.

Είναι θετικότατος ο Μιλιβόγεβιτς στα πρώτα του παιχνίδια με τον Θρύλο και έδειξε ακόμα και κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης, πως μπορεί να αντεπεξέλθει και να γίνει από τους πρωταγωνιστές των ερυθρόλευκων.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ