2014-09-25 20:44:25
Φωτογραφία για ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΜΙΤΣΕΛ ΓΙΑ ΑΤΡΟΜΗΤΟ
Ο Μίτσελ ετοιμάζει τον Ολυμπιακό για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Περίπου στα... πρότυπα του αγώνα με τη Βέροια θα κινηθεί ο Ισπανός τεχνικός για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο αλλά με κάποιες αλλαγές.

Ο Ρομπέρτο κάτω από τα δοκάρια, δεξιά ο Ελαμπντελαουί, στο κέντρο της άμυνας ο Μποτία με τον Αμπιντάλ και αριστερά ο Μαζουάκου. O Μιλιβόγεβιτς με τον Κασάμι στο κέντρο, επιτελικός ο Τσόρι, στα δύο άκρα οι Ντουρμάζ και Φουστέρ και κορυφή ο Μήτρογλου.

Σε σχέση με τον αγώνα με την ομάδα της Ημαθίας τα δύο νέα πρόσωπα θα είναι ο Αμπιντάλ αντί του Αυλωνίτη και ο Μαζουάκου στην θέση του Γιαννούλη. Είναι πάντως και αυτοί δύο παίκτες που διεκδικούν μία θέση στο βασικό σχήμα, όπως και οι Μανιάτης και Αφελάι. Για τον Μανιάτη δεν τίθεται θέμα ρυθμού αλλά κόπωσης (για έναν παίκτη που προέρχεται από αρκετά σοβαρό τραυματισμό) ενώ για τον Μήτρογλου ο Μίτσελ θέλει να τον συνεχίσει βασικό για να αποκτήσει τον ρυθμό που χρειάζεται και να φτάσει όσο πιο σύντομα γίνεται στο επιθυμητό επίπεδο.

Σχετικά με τον Ντουρμάζ παρότι ακόμα... ψάχνεται στο γήπεδο είναι ένας παίκτης που ο Ισπανός ετοιμάζει για τη Μάλμε καθώς την ξέρει πολύ καλά.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ