2014-09-25 21:20:11
Φωτογραφία για Πάτρα: Ο Σύλλογος Εμπόρων Ιστορικού και Εμπορικού Κέντρου για τα ανοικτά καταστήματα το Σάββατο
Ο Σύλλογος Εμπόρων Ιστορικού και Εμπορικού Κέντρου της Πάτρας, αναφέρει σε ανακοίνωσή του σχετικά με την πρόσκληση για ανοικτά καταστήματα το Σάββατο: "Η πρωτοβουλία του Ε. Ε. Σ. Π. για ανοιχτά καταστήματα το Σάββατο με αφορμή την διοργάνωση του 6ου PICK Πάτρας, δεν μας βρίσκει αντίθετους. Όσοι από τα μέλη του Συλλόγου μας επιθυμούν, μπορούν να το πράξουν.

Είμαστε όμως υποχρεωμένοι να υπενθυμίσουμε, πως ένας μεγάλος αριθμός συναδέλφων μας θα είναι αποκλεισμένος από τα μεταλλικά προστατευτικά εμπόδια, που καλώς έχουν τοποθετηθεί αφού πρόκειται για αγώνες ταχύτητας.

Είναι σίγουρο ότι θα υπάρξει δυσκολία στην πρόσβαση των καταναλωτών, ενώ ο θόρυβος θα είναι έντονος λόγω της φύσης των οχημάτων που θα συμμετέχουν στους αγώνες. Αυτές οι συνθήκες είναι εκ διαμέτρου αντίθετες, με όσες θα επικρατούν εκτός των ορίων της διοργάνωσης στο ιστορικό και εμπορικό κέντρο της πόλης, εκεί όπου όσοι συνάδελφοι θα παραμείνουν ανοιχτοί και δεν θα αντιμετωπίσουν τέτοια προβλήματα.

Ο σύλλογος μας πιστός το δόγμα, ότι στο εμπόριο τα όρια τα βάζει ο έμπορος από μόνος του, πάντα μέσα στα πλαίσια του νόμου, προτείνει, η συμμετοχή του κάθε ενός στην παράταση του ωραρίου λειτουργίας να αποτελεί, σκεπτόμενος τα ανωτέρω, δική του προσωπική επιλογή."
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ