2014-09-25 21:53:12
Φωτογραφία για Vivienne Westwood: Ποιος την κακοποιούσε
Η βασίλισσα της punk, που έφερε επανάσταση στο χώρο της μόδας με τις ξεχωριστές δημουργίες της, φαίνεται ότι δεν είχε το σθένος να επαναναστατήσει στην προσωπική της ζωή.

Η Vivienne Westwood αποκαλύπτει ένα σκοτεινό κεφάλαιο από το παρελθόν της και παραδέχεται ότι υπήρξε θύμα κακοποίησης. Διαβάστε τί γράφει στο καινούργιο της βιβλίο. Η Βρετανίδα σχεδιάστρια μόδας, σε απόσπασμα του βιβλίου της που δημοσιεύτηκε στη "Sunday Times", εξομολογείται ότι δέχτηκε ψυχολογική και σωματική κακοποίηση από το σύντροφό της και πατέρα του παιδιού της Malcolm McLaren.

Όπως η ίδια γράφει στη βιογραφία της και τα αποκαλύπτει τώρα που εκείνος είναι πλέον νεκρός, ο Malcolm McLaren της συμπεριφερόταν πραγματικά απάνθρωπα.«Επαγγελματικά, προσωπικά, με κάθε τρόπο.

Χτυπούσα το Malcolm McLaren. Μια μέρα με χτύπησε κι εκείνος... Είχε αυτό το πράγμα που δεν μπορούσε να φύγει από το διαμέρισμα μέχρι να με δει να κλαίω»Δηλώσεις κατά του πατέρα του έκανε και ο γιος τους, Joe Kore, ο οποίος τον χαρακτηρίζει ως έναν απαίσιο νταή που ένιωθε χαρούμενος κάνοντας τη μητέρα του να κλαίει.

Το βιβλίο της "βασίλισσας της punk" θα κυκλοφορήσει στις 9 Οκτωβρίου, οι αποκαλύψεις της, όμως, για την κακοποίησή της από το σύντροφό της κάνουν ήδη το γύρο του κόσμου.

Πηγή: loveradio
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ