2014-09-25 23:56:06
Φωτογραφία για Στα ύψη το υγραέριο κίνησης στην Ξάνθη!
Η υψηλή τιμή του υγραερίου κίνησης στην Ξάνθη καθώς και το γεγονός ότι είναι κοινή για όλα τα πρατήρια της περιοχής, αποτέλεσε το αντικείμενο παραπόνων και διαμαρτυριών οδηγών της περιοχής.

Μετά από σχετικό ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Κανάλι 6, την Τετάρτη διαπιστώθηκε ότι όλα τα πρατήρια υγρών καυσίμων της Ξάνθης διαθέτουν το υγραέριο κίνησης στα 0,93 ευρώ το λίτρο. Παράλληλα, από το Παρατηρητήριο Τιμών του Υπουργείου Ανάπτυξης, διαπιστώθηκε ότι η τιμή αυτή είναι η πιο υψηλή σε όλη την Περιφέρεια ΑΜΘ, όπου μόνο ένα πρατήριο του Έβου, στο σύνολο της Περιφέρεια πωλούσε το υγραέριο κατά μισό λεπτό ακριβότερα.

Το σχετικό ρεπορτάζ μεταδόθηκε το βράδυ της Τετάρτης ενώ η εικόνα, το πρωί της Πέμπτης ήταν διαφορετική. Όλα τα πρατήρια καυσίμων της Ξάνθης πωλούν πλέον από την Πέμπτη το υγραέριο κίνηση με 0,89 ευρώ το λίτρο, χωρίς κάποια διαφοροποίηση.

Η εικόνα είναι σαφώς πιο ευχάριστη ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στο σύνολο της Περιφέρειας οι Νομοί Ξάνθης και Έβρου είναι οι ακριβότεροι, ο νομός Ροδόπης παρουσιάζει μικτή εικόνα ενώ οι Νομοί Καβάλας και Δράμας διαθέτουν τις χαμηλότερες τιμές.

Την Τετάρτη στο Παρατηρητήριο Τιμών, όλα τα πρατήρια που αναρτούν τιμές υγραερίου είχαν τιμή 0,93 ευρώ ενώ την Πέμπτη, τα 5 από τα 6 πρατήρια της Ξάνθης έχουν τιμή 0,89 και ένα μόνο τιμή 0,899.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ