2014-09-25 23:57:24
Φωτογραφία για «ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ»... ΝΤΟΥΡΜΑΖ : ΤΟ ΕΙΧΑ ΕΥΧΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΛΜΕ...
Ο Τζίμι Ντουρμάζ σε δηλώσεις του για το Τσάμπιονς Λιγκ αποκάλυψε πως ήταν η... μεγάλη ευχή του να κληρωθεί η ομάδα του με τη Μάλμε.

Η εντατική παρακολούθηση της Μάλμε είναι στο πλάνο του Μίτσελ εδώ και αρκετές ημέρες. Παραδοσιακά ο Ισπανός τεχνικός μαζί με τους συνεργάτες του ετοιμάζουν τα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ 15 ημέρες πριν την έναρξή του. Έτσι έγινε με την Ατλέτικο Μαδρίτης και έτσι συμβαίνει και τώρα. Ο Μίτσελ μαζί με τους συνεργάτες του έχουν εικόνα από τουλάχιστον τρεις αγώνες της Μάλμε και κυρίως τα τελευταία χρονικά παιχνίδια με Χέλσινμποργκ και Χάλμσταντ.

Παράλληλα η... κατασκοπεία θα συνεχιστεί και στον επόμενο αγώνα της σουηδικής Λίγκας. Όμως το νούμερο 1... όπλο του Μίτσελ είναι ο Τζίμι Ντουρμάζ. Ο παίκτης που ξέρει πολύ καλά την Μάλμε, αφού ήταν στην ομάδα από το 2008 έως το 2012. Από εκεί ξεχώρισε και έγινε διεθνής για να κάνει μετά την μεταγραφή του στην Τουρκία, ενώ έχει ακόμα αρκετούς φίλους εκεί.


Τους Χελάντερ, Χάλτσι, Κρόον, Μεχμέτι, Ρικαρντίνιο και Ναζάρι. Αρκετοί από αυτούς είναι σημαντικοί παίκτες για τη Μάλμε και ο Ντουρμάζ τους ξέρει πολύ καλά. Επίσης γνωρίζει ιδιαίτερα καλά και τις αμυντικές επιδόσεις των σκληροτράχηλων Σουηδών και το στιλ με τις κόντρα επιθέσεις τους αλλά και ότι άλλο χρειάζεται για τον σχεδιασμό ενός τέτοιου ματς.

Ο Μίτσελ είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον Ντουρμάζ ενώ ετοιμάζεται να τον χρίσει και βασικό στο παιχνίδι επειδή ξέρει τόσο καλά τον αντίπαλο.

Όσο για τον ίδιο τον Ντουρμάζ σε δηλώσεις του που φιλοξενούνται στο site της UEFA επισήμανε: «Η αλήθεια ήταν πως το είχα ευχηθεί για την Μάλμε... Ήταν η πιο μεγάλη ευχή μου για την κλήρωση. Ίσως και η μόνη μου ευχή για τον όμιλο.

Στην πρώτη μου σεζόν στην διοργάνωση γυρίζω στο... σπίτι μου για να παίξω κόντρα στη Μάλμε. Συμπίπτει μάλιστα να είναι και η πρώτη συμμετοχή της παλιάς μου ομάδας».

Ο Ντουρμάζ παρά τις πολλές αλλαγές της Μάλμε όλα αυτά τα χρόνια δεν σταμάτησε ποτέ να την παρακολουθεί. Να την... τσεκάρει και να μαθαίνει τα νέα της.

Όσο για τον Ολυμπιακό; Αφού ο Σουηδός μίλησε για την δυναμική του και τον στόχο να πάει καλά στο Τσάμπιονς Λιγκ διευκρίνισε ότι «σε μία τόσο μεγάλη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός η καθιέρωση είναι δύσκολο πράγμα. Υπάρχουν αρκετοί παίκτες για τα άκρα και ο συναγωνισμός είναι έντονος».

Ο ίδιος πάντως είναι αποφασισμένος να πετύχει και ενώ φαίνεται ότι είναι ακόμα στο στάδιο προσαρμογής του, έχοντας πολλά να προσφέρει στην συνέχεια.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ