2014-09-26 12:20:23
Φωτογραφία για ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΤΟ... «ΜΠΑΜ» Ο ΝΤΡΑΓΚΙΤΣ!
Τη συμφωνία του με τους Φοίνιξ Σανς γνωστοποίησε ο Ζόραν Ντράγκιτς, με τον αδερφό του, Γκόραν, να τον καλωσορίζει στο NBA.

«Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου και θα πρέπει να αποδείξω πως έχω θέση στο ΝΒΑ. Το περιμένω με ανυπομονησία, αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Πιστεύω πως έχω βελτιωθεί αρκετά τα τελευταία χρόνια και μπορώ να σταθώ ανάμεσα στους κορυφαίους. Χαίρομαι πολύ που θα παίξω ξανά με τον αδερφό του και η παρουσία του θα με βοηθήσει σημαντικά στην προσαρμογή μου. Πάντως το να παίζεις δίπλα στον αδερφό σου, που είναι ήδη πετυχημένος στο ΝΒΑ, φέρνει και έξτρα πίεση γιατί όλοι θα περιμένουν πολλά από μένα. Και θέλω να ανταποκριθώ. Ευχαριστώ τη Μάλαγα που με βοήθησε να εξελιχθώ και σε καμία περίπτωση δεν ύψωσε εμπόδια στη μετακίνησή μου στο ΝΒΑ», δήλωσε ο Σλοβένος γκαρντ στην ιστοσελίδα kosarka.si.

Ο Γκόραν Ντράγκιτς με τη σειρά του, καλωσόρισε τον μικρό του αδερφό στο ΝΒΑ. «Καλώς ήρθες στην οικογένεια των Σανς, αδερφέ μου», έγραψε στο Twitter.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ