2014-09-26 12:44:57
Φωτογραφία για Πάτρα: Βροχές και καταιγίδες και αύριο - Αναλυτική πρόγνωση
Άστατος θα παραμείνει ο καιρός στην Πάτρα και αύριο, ενώ βελτίωση του καιρού αναμένεται απο το μεσημέρι του Σαββάτου και μετά. Η θερμοκρασία ωστόσ θα παραμείνει στα επίπεδα των 25-26 βαθμών στη μέγιστη τιμή της και τις επόμενες ημέρες.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27/9: Κακοκαιρία ως το μεσημέρι, με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση του καιρού από το μεσημέρι και μετά. Θερμοκρασία από 16-23oC. Θα πνέουν βορειοανατολικοί άνεμοι με ένταση 3-4 μποφόρ.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28/9: Καλός καιρός με ήλιο. Θερμοκρασία από 16-26oC. Θα πνέουν βορειοανατολικοί άνεμοι με ένταση 3-4 μποφόρ.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29/9: Καλός καιρός με ήλιο. Θερμοκρασία από 17-25oC. Θα πνέουν βορειοανατολικοί άνεμοι με ένταση 3-4 μποφόρ.

ΤΡΙΤΗ 30/9: Καλός καιρός με ήλιο. Θερμοκρασία από 17-26oC. Θα πνέουν βορειοανατολικοί άνεμοι με ένταση 3-4 μποφόρ.

Χωρισμένη στα δυο η Ελλάδα - Μεγάλες οι διαφορές στη θερμοκρασία


Τεράστιες είναι οι θερμοκρασιακές διαφορές μεταξύ της βόρειας, της κεντρικής και νότια Ελλάδας.

Αυτή την ώρα, η θερμοκρασία στη βόρεια Ελλάδα αγγίζει με δυσκολία τους 16-17oC, ενώ στη κεντρική και νότια χώρα το θερμόμετρο δείχνει θερμοκρασίες 31-32oC. Μιλάμε ουσιαστικά για διαφορά θερμοκρασίας, περίπου 14-15oC, η οποία υπάρχει σε λιγότερο από 500 χιλιόμετρα απόσταση.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός, ότι ισχυρό κύμα κακοκαιρίας με βόρειους ανέμους, έχει εισβάλλει πρώτα στη βόρεια Ελλάδα, ρίχνοντας αισθητά τη θερμοκρασίας. Το συγκεκριμένο κύμα της κακοκαιρίας, θα εισβάλλει στην υπόλοιπη κεντρική και νότια χώρα από αργά το βράδυ σήμερα και κυρίως τα ξημερώματα του Σαββάτου, ρίχνοντας και εκεί αισθητά τη θερμοκρασία, ακόμα και 14-15 βαθμούς Κελσίου χαμηλότερα.

Η ψύχρα ως και το κρύο θα είναι έντονα την ερχόμενη νύχτα σε όλη την Ελλάδα, ενώ σε ημιορεινά και ορεινά τμήματα, η θερμοκρασία ίσως να πέσει και κάτω από τους 4-5oC.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ