2014-09-26 12:45:06
Φωτογραφία για Πως θα βρω τις πιο φτηνές εκδρομές;
Προορισμοί υπάρχουν πολλοί, ακόμη περισσότερα ξενοδοχεία σε κάθε προορισμό. Κι αν η επιλογή του προορισμού για μια φθινοπωρινή απόδραση είναι εύκολη, η επιλογή του ξενοδοχείου, ή ακόμη και του συνολικού πακέτου, δεν είναι εύκολη υπόθεση. Οι περισσότεροι, βλέπουν αποσπασματικά τα στοιχεία ενός ταξιδιού και τα αξιολογούν ξεχωριστά, προσπαθώντας όχι να δουν το συνολικό κόστος της εκδρομής τους, αλλα επιμένοντας να πετύχουν την καλύτερη τιμή σε ένα απο τα στοιχεία που συνθέτουν το συνολικό πακέτο.

Το πιο συνηθισμένο λάθος γίνεται με τα αεροπορικά. Φέτος το καλοκαίρι, πολλοί ήταν αυτοί που βρήκαν πολύ φτηνά αεροπορικά για κάποιο από τα ελληνικά νησιά. Σαντορίνη και Μύκονος, τον περασμένο Φεβρουάριο, αποτελούσαν προορισμούς με τεράστια ζήτηση, αφού υπήρχαν αεροπορικά με 40 ευρώ πχ απο Θεσσαλονίκη. Μόνο που για να πετύχεις το σωστό συνδυασμό, με τη χαμηλότερη τιμή, θα έπρεπε να μείνεις συγκεκριμένες μέρες στο νησί. Κι όταν στη συνέχεια έψαχνες δωμάτιο, οι τιμές ήταν ...στο Θεό. Αποτέλεσμα: Πολλοί βιαστικοί πήραν ένα φτηνό αεροπορικό, που δεν μπορούσαν να το χρησιμοποιήσουν αφού η διαμονή κόστιζε μια περιουσία.


Το ίδιο συμβαίνει και με τα δωμάτια. Σίγουροι οι περισσότεροι, πως τα μεγάλα site κρατήσεων κι οι μηχανές σύγκρισης τους δίνουν τα αποτελέσματα που θέλουν, κλείνουν για τη διαμονή τους ξενοδοχεία, που τις συγκεκριμένες ημερομηνίες είναι ακριβότερα από ολοκληρωμένα πακέτα που περιλαμβάνουν και μια σειρά άλλων υπηρεσιών, όπως μεταφορά ή γεύματα.

Αν για παράδειγμα κάποιος δει τιμή για δύο άτομα 25-27/10, στο Bansko και συγκεκριμένα στο Premier, 5*, στο μεγαλύτερο site κρατήσεων στον κόσμο, η τιμή ΜΟΝΟ για διαμονή είναι 181 ευρώ. Αντίστοιχα, την ίδια ημερομηνία, με μεταφορά από Θεσσαλονίκη, για δύο άτομα, σε ολοκληρωμένο πακέτο, η τιμή είναι 170 ευρώ!!

Αν για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου και πάλι δούμε στην Πράγα (Olympic Hotel 4*), θα βρούμε τιμή 270 ευρώ, ενώ αντίστοιχα μαζί με αεροπορικά, υπάρχει πακέτο με 199 ευρώ το άτομο!!!

Μην είστε σίγουροι λοιπόν πως μόνοι σας μπορείτε πάντα να φτιάξετε το πιο φτηνό πακέτο εκδρομής!! Ψάξτε καλύτερα και δείτε όλα τα επι μέρους κόστη, μην θαμπώνεστε από μια προσφορά αεροπορικού, ή μια χαμηλή τιμή δωματίου σε καποια μηχανή κρατήσεων. Υπάρχουν κι άλλα κανάλια που πουλάνε πάρα πολύ φτηνότερα.... Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ