2014-09-27 11:03:06
Φωτογραφία για Συγκέντρωση ενάντια στις αυξήσεις εισιτηρίων του ΟΑΣΘ
«Με μια νέα αύξηση 30%! στα εισιτήρια από 1η Οκτώβρη (από 0,80 σε 1ευρώ στα εισιτήρια μονής διαδρομής και από 0,90 σε 1,20 της διπλής διαδρομής, με αντίστοιχη αύξηση των μειωμένων) συγκυβέρνηση - ΟΑΣΘ συνεχίζουν την επίθεση στους εργαζόμενους και τα φτωχά λαϊκά στρώματα», αναφέρει στο κάλεσμά της η επιτροπή δράσης δυτικών συνοικιών Θεσσαλονίκης.

Με κεντρικό σύνθημα "Όχι στο χαράτσι του ΟΑΣΘ - Δεν έχουμε δεν πληρώνουμε", αναφέρει μεταξύ άλλων στο σχετικό κάλεσμα: "Παράλληλα περιορίζονται τα δρομολόγια κάνοντας την κατάσταση πιο αφόρητη (αναμονή στις στάσεις, υπεράριθμοι στα λεωφορεία κτλ). Τιμωρούν όλους εμάς (ανέργους, φοιτητές, μαθητές, εργαζόμενους κτλ) που αναγκαζόμαστε να στοιβαζόμαστε μέσα στα λεωφορεία του ΟΑΣΘ, γιατί δεν διαθέτουμε άλλο μέσο μετακίνησης! Συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και Τρόικα μας μετατρέπουν σε σύγχρονους δουλοπάροικους".

Συνδέοντας το θέμα με τις γενικές εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα της κοινωνικής και οικονομικής ζωής, οι διοργανωτές καταλήγουν λέγοντας: "Με τη δική μας δράση και αγώνα παντού να επιβάλλουμε: ·Καμία αύξηση στην τιμή των εισιτηρίων. Δωρεάν μεταφορά των ανέργων, μαθητών και φοιτητών. Κατάργηση των μνημονίων και των αντεργατικών-αντιλαϊκών μέτρων. Διαγραφή του χρέους, να χρησιμοποιήσουμε τα χρήματα για να βελτιώσουμε την ζωή μας. Υπεράσπιση των δημοκρατικών δικαιωμάτων και ελευθεριών μας".
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ