2014-09-27 11:07:31
Φωτογραφία για Η ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Την ενδεκάδα που παρέταξε ο Γιώργος Παράσχος στο τελευταίο του παιχνίδι στον πάγκο του Ατρόμητου θα χρησιμοποιήσει ο Σα Πίντο κόντρα στον Ολυμπιακό, βάζοντας λίγες δικές του... πινελιές στη νέα του ομάδα.

Οι Περιστεριώτες έχουν νέο προπονητή, τον Ρικάνρντο Σα Πίντο, που ξέρει καλά το ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς πέρυσι ήταν στον ΟΦΗ. Ωστόσο, δεν γνωρίζει όσο θα έπρεπε και ήθελε την δική του ομάδα και για αυτό αναμένεται να στηριχθεί στην… παλιά συνταγή. Πολύ δύσκολα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, θα κάνει έστω και μια αλλαγή σε πρόσωπα και αναμένεται να χρησιμοποιήσει τους παίκτες, που ξεκίνησαν στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής, στο Ηράκλειο, με σύστημα 4-4-2.

Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Παπάζογλου, έχοντας δίπλα του τον Ναπολεόνι, ενώ ο Καραμάνος θα παίξει αριστερά.

Οι υπόλοιποι λογικά θα είναι οι Τσέναμο, Κούρος, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Νάστος, Δημούτσος, Ουμπίδες, Πίτου Γκαρσία.

Ο Πορτογάλος τεχνικός προσπάθησε στις λίγες ημέρες που είχε επαφή με τους παίκτες του Ατρόμητου να τους... «ταρακουνήσει», θέλοντας να περάσει το μήνυμα ότι η πειθαρχία παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για αυτόν. Ο τρόπος παιχνιδιού του Ατρόμητου δεν θα διαφέρει πολύ κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά ο 42χρονος τεχνικός θέλησε τα τελευταία 24ωρα που είναι στην ομάδα, να της προσθέσει κάποια στοιχεία από την δική του φιλοσοφία.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ