2014-09-27 15:03:43
Φωτογραφία για ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ : ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ!
Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε μια σειρά αγώνων που έδωσε στο τουρνουά "Γκλόρια Καπ" που διεξήχθη στην Πόλη.

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης, μιλώντας στο κανάλι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, έκανε έναν μίνι απολογισμό και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο ματς Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως οι ερυθρόλευκοι θα είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα για τη νίκη.

Ο διεθνής γκαρντ τόνισε πως το σημαντικότερο μέσα από τα φιλικά είναι να βελτιώνεται ο Ολυμπιακός και όχι τα αποτελέσματα που θα φέρει σε αυτά, ενώ αναφέρθηκε στην παρουσία των ερυθρόλευκων στο «Gloria Cup» της Κωνσταντινούπολης και στην εικόνα, που παρουσίασε η ομάδα του. Παράλληλα, τόνισε πως αυτό που έχει μεγάλη σημασία για τον Ολυμπιακό είναι να βελτιωθεί αμυντικά, συγκριτικά με πέρυσι.

Αρχικά, ο Μάντζαρης τόνισε στο διαδικτυακό κανάλι των ερυθρολεύκων: «Αυτό που μας ενδιαφέρει στα φιλικά είναι να βγάλουμε κάποια πράγματα που δουλεύουμε στην προπόνηση, να δεθούμε σαν ομάδα και να βάλουμε τα καινούργια παιδιά στην χημεία μας και την φιλοσοφία μας και να γινόμαστε καλύτεροι αγώνα με τον αγώνα. Τα αποτελέσματα είναι άνευ σημασίας».


Στη συνέχεια, ο 24χρονος παίκτης υπογράμμισε: «Δυστυχώς, διάφορα πράγματα καθυστέρησαν την προετοιμασίας μας. Λείπαμε με την Εθνική. Έχουμε τους τραυματισμούς του Τρεμέλ (Ντάρντεν) και του Ιωάννη (Παπαπέτρου) που μας πήγανε πίσω και έτσι άλλαξε το ροτέισον. Με αυτόν τρόπο κάποια παιδιά κουράζονται περισσότερο για να καλύψουν αυτά τα κενά. Έχουμε πολλά προβλήματα. Μας πιέζει το γεγονός ότι έχουμε πολύ νωρίς το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ενώ δεν θα είμαστε απολύτως έτοιμοι. Παρ' όλα αυτά έχουμε καλή θέληση και δουλεύουμε πολύ κάθε ημέρα, προσπαθούμε για να βελτιωνόμαστε και θα βάλουμε τα δυνατά μας, ώστε να είμαστε έτοιμοι για να πάμε εκεί να κερδίσουμε».

Τέλος, ο Μάντζαρης υπογράμμισε: «Πρώτος στόχος να βελτιώσουμε πάρα πολύ την άμυνα μας. Μιλώντας πάντα με αριθμούς, αυτό ήταν ένα μελανό σημείο στο παιχνίδι μας. Με τα παιδιά που φέραμε και με την φιλοσοφία του κόουτς έχουμε αλλάξει κάποια πράγματα στην άμυνα και αυτό το πράγμα θα μας δώσει ρυθμό στην επίθεση. Εμείς είμαστε μια ομάδα που στην επίθεση παίζει με ένστικτο και μέσα από την άμυνα θα βρούμε ενέργεια, ώστε να κάνουμε αυτά που μπορούμε».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ