2014-09-27 21:05:43
Φωτογραφία για Απόφαση βόμβα της ΕΠΟ - Υποχρεωτικά διπλωματούχοι προπονητές στην Α1 Κατηγορία!
Στον… αέρα φαίνεται ότι κι επισήμως από σήμερα τα τοπικά πρωταθλήματα (καθώς έχουμε σέντρα σε Α1 κι Α2 Κατηγορία), αφού σύμφωνα με πληροφορίες με απόφαση του ΔΣ της, η ΕΠΟ αποφάσισε την υποχρεωτική πρόσληψη διπλωματούχων προπονητών στην Α1 τοπική Κατηγορία!

Οι ίδιες ανεπίσημες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Νομικός Σύμβουλος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, που ήταν υπεύθυνος να εξετάσει όλες τις παραμέτρου της προκήρυξης που έχει αποστείλει η ΕΠΣΗ, γνωμοδότησε ότι σε καμιά περίπτωση η Α1 κι Α2 Κατηγορία δεν μπορεί να αποτελούν μία κατηγορία.

Με βάση αυτή τη γνωμοδότηση η ΕΠΟ έλαβε υπόψιν της ότι από τη στιγμή που στο σύνδεσμο προπονητών Ηλείας είναι εγγεγραμμένοι 55 διπλωματούχοι (είναι περισσότεροι πλέον αλλά μέχρι αυτό τον αριθμό είχε στα χέρια της η Διοργανώτρια) θα πρέπει υποχρεωτικά να εφαρμοστεί το μέτρο στην Α1 Κατηγορία!

Αν πράγματι ισχύει η συγκεκριμένη πληροφορία, ο Σύνδεσμος Προπονητών Ηλείας δικαιώνεται στην κόντρα του με την ΕΠΣΗ, που θα κληθεί να αλλάξει τη συγκεκριμένη παράγραφο που αφορά τους προπονητές!


Κι όλα αυτά τη στιγμή, που σήμερα είναι προγραμματισμένη η πρεμιέρα σε Α1 κι Α2 Κατηγορία, κι ενώ στην Α1 Κατηγορία 8 ομάδες έχουν διπλωματούχους προπονητές και 7 εμπειρικούς.

Και το ερώτημα που γεννάται, και επαναλαμβάνουμε μεταφέρουμε την είδηση με επιφύλαξη καθότι δεν έχουμε επίσημη ανακοίνωση από την ΕΠΣΗ, είναι τι θα γίνει με την πρεμιέρα, αφού κάθε ομάδα θα έχει το δικαίωμα να προχωρήσει σε ένσταση!

Πηγή: olympiasports
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ