2014-09-28 00:07:32
Φωτογραφία για ΤΑ ΕΙΠΕ... «ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ» ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ Ο ΜΙΤΣΕΛ!
Ο Μίτσελ μίλησε για δίκαιη νίκη του Ατρομήτου, ξεκαθαρίζοντας πως έπαιξε ως ομάδα, κάτι που δεν έκανε ο Ολυμπιακός.

Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε στην συνέντευξη Τύπου για:

Το τι έφταιξε σήμερα: Θα μπορούσαμε να ψάξουμε δικαιολογίες. Όμως δεν θα το κάνουμε. Σήμερα χάσαμε από έναν πολύ καλό αντίπαλο που έπαιξε σαν ομάδα ενώ εμείς από το 30' και μετά δεν το κάναμε. Ξεκινήσαμε καλά το πρώτο ημίωρο. Είχαμε τον έλεγχο και τα κατεβάσματα αλλά καμία τελική προσπαθεια. Μετά χάσαμε τον έλεγχο και δεχθήκαμε το γκολ. Πιστεύω πως αυτό κόστισε το παιχνίδι. Συγχαρητήρια στον Ατρόμητο που κέρδισε το ματς. Όμως και εμείς κάναμε το παιχνίδι όπως εκείνοι θέλανε. Το ματς με τα περισσότερα κατεβάσματα από τα πλάγια και σέντρες αλλά κανένα σουτ. Οι λύσεις που ψάχναμε στην διάρκεια του ματς αλλά και στο τέλος δεν δείξανε πως μπορούν να φέρουν αποτέλεσμα. Αυτά σε περισσότερα από δύο λόγια. Δεν μπορώ να το εξηγήσω παραπάνω.


Την ενδεκάδα Τσάμπιονς Λιγκ και το εάν αλλάζει τα πλάνα του ενόψει Τετάρτης μετά την απόδοση ορισμένων παικτών σήμερα: Πιστεύω πως οι ίδιοι παίκτες την μέρα της Ατλέτικο ήταν σε άριστο επίπεδο. Σήμερα όχι. Δεν κάνανε όσα με την Ατλέτικο. Είχαν πολλές ανακρίβειες στις μπαλιές τους και αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να βρούμε λύσεις όχι μόνο με την Μάλμε αλλά και για την συνέχεια. Πρέπει την αξία μίας ομάδας και ενός προπονητή να την ανανεώνεις και να την αναλύεις κάθε μέρα. Εδώ και μερικές εβδομάδες μιλάω δημοσίως και κατ' ιδίαν για το επίπεδο της Λίγκας και το πόσο έχει αλλάξει. Ελπίζω αυτό το σκορ να μας βοηθήσει να ξυπνήσουμε για το πρωτάθλημα και την συνέχεια.

Το ότι φορτώνει τον άξονα, δημιουργώντας προβλήματα στην άμυνα και δίνει όλη την πλευρά στα ακραία μπακ: Πιθανόν να γίνεται αυτό όμως οι ευκαιρίες που δεχθήκαμε δεν οφείλονται σε αντεπιθέσεις. Ίσως κάποιες αλλά όχι όλες. Εμείς χάναμε τον έλεγχο από κακές μπαλιές και κεφαλιές που δεν πιστεύαμε πως θα πηγαίνανε στον αντίπαλο. Όχι από αντεπίθεση. Στο γκολ που δεχθήκαμε ήταν με 3 αντίπαλοι στην περιοχή. Και οι 3 άγγιξαν την μπάλα. Ένας με κοντρόλ, ένας με μία πάσα και μετά ένας με σουτ με 8 δικούς μας παίκτες να είναι στην περιοχή.

Το ότι θέλει πιο πολύ χρόνο για την απόκτηση ομοιογένειας και πιο καλή ανάπτυξη σε τόσο κλειστές και καλά οργανωμένες άμυνες: Δεν είχαμε ζητήσει περισσότερο χρόνο όταν τα πράγματα πήγαιναν καλά για εμάς. Δεν μπορούμε λοιπόν να το κάνουμε τώρα. Έχουμε την υποχρέωση να εμφανιζόμαστε στα ματς όπως προπονούμαστε και προετοιμαζόμαστε. Ένα από τα πράγματα που συναντάμε συχνά είναι η έλλειψη συγκέντρωσης. Μερικές φορές δείχνουμε πως δεν ξέρουμε το επίπεδο της Λίγκας. Δεν ξέρουμε εάν η Μάλμε θα είναι τόσο καλή και οργανωμένη όπως ο Ατρόμητος.

Και ο ένας παίζει Σούπερ Λίγκα και η άλλη Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν μπορώ να ζητήσω πιο πολύ χρόνο. Όταν είχαμε νικήσει νιώσαμε ικανοποίηση. Τώρα πρέπει να αντέξουμε και να κοιτάξουμε την συνέχεια. Συμφωνώ πως θα πρέπει να βρίσκουμε συνέχεια λύσεις για τα παιχνίδια. Σήμερα βρήκαμε λύσεις με τις πιο πολλές σέντρες από λάθε άλλο ματς μας φέτος αλλά δεν έφτασε αυτό. Πιστεύω πως πραγματικά χάσαμε το παιχνίδι γιατί στο πολύ μεγάλο μέρος του δεν παίξαμε ως ομάδα. Ο αντίπαλος το έκανε. Μερικές φορές νομίζουμε πως με ατομικές ενέργειες μπορούμε να πάρουμε ένα ματς. Δεν είμαστε στο επίπεδο του να γίνεται έτσι. Αυτό ισχύει και για τον προπονητή.

Την διαφορά κινήτρου σε σχέση με την Μάλμε: Θα ήταν πολύ ανήσυχο για μένα εάν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Το εάν το κίνητρο είναι διαφορετικό για τους παίκτες. Εάν κάποιος φοράει την φανέλα του Ολυμπιακού και το βλέπει έτσι είναι πρόβλημα. Εάν είναι έτσι τα πράγματα τότε έχω τόσο πολλή δουλειά να κάνω που δεν θα φτάσει το τέλος της χρονιάς! Όταν κάποιος είναι παίκτης, είναι σαν χόμπι. Εάν δεν βρίσκει κίνητρο σημαίνει πως δεν του αρέσει τόσο το ποδόσφαιρο. Προσπαθώ να δώσω μία απάντηση σε εσάς αλλά δεν νομίζω πως αυτό είναι το πρόβλημα του Ολυμπιακού. Ο Ατρόμητος σήμερα έπαιξε σαν ομάδα. Ήταν πολύ καλός και άξιζε τη νίκη.

Τον Καραμάνο: Μέχρι το καλοκαίρι μπορούν να συμβούν διάφορα πράγματα. Μπορούν να γίνουν πολλά. Θα δούμε έως τότε.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ