2014-09-28 09:15:03
Φωτογραφία για ΔΗΜΟΥΤΣΟΣ : ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ...
Ο Ελίνι Δημούτσος στάθηκε στα στοιχεία που έδωσε στους παίκτες του ο Ρικάρντο Σα Πίντο, με τον ερχομό του στο Περιστέρι, για να φτάσει στη νίκη επί του Ολυμπιακού ο Ατρόμητος.

Ψυχολογία, πάθος και τακτική είναι τα στοιχεία που πρόσθεσε ο Ρικάρντο Σα Πίντο στον Ατρόμητο, όπως δήλωσε στην κάμερα της Nova ο 26χρονος χαφ, ο οποίος στάθηκε σε όλα όσα έδωσε ο Πορτογάλος τεχνικός, με τον ερχομό του στο Περιστέρι, και τόνισε πως δε χάθηκε ο κόσμος με δύο άσχημα αποτελέσματα τις προηγούμενες αγωνιστικές.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για τη νίκη και τον Σα Πίντο: «Είχαμε μεγάλο πάθος και μας πέρασε κάποια πράγματα τακτικά ο προπονητής. Είχαμε ανεβασμένη ψυχολογία, πάντα με την αλλαγή προπονητή ο κάθε παίκτης θέλει να δείξει κάτι παραπάνω, είναι καλό. Δουλέψαμε καλά στην τακτική και πήραμε τη νίκη».

Για την τακτική: «Ήμασταν άψογοι στην αμυντική τακτική και δεν αφήσαμε τον Ολυμπιακό να κάνει σχεδόν καμία ευκαιρία. Τα δώσαμε όλα για να ανταπεξέλθουμε σε αυτό το πλάνο».


Για την καλή εμφάνιση: «Είναι πολύ σημαντική η νίκη, αλλά το σημαντικότερο είναι να παίξεις καλά και να κάνεις ευκαιρίες. Και 0-1 να ερχόταν το ματς, αν είχαμε κάνει περισσότερες ευκαιρίες πάλι επιτυχημένοι θα ήμασταν. Στην Ελλάδα κρίνουμε από το γκολ και το αποτέλεσμα».

Για το ότι η νίκη ήρθε μετά από δύο άσχημα αποτελέσματα: «Μην τρελαθούμε κιόλας, δεν χάθηκε ο κόσμος, κάναμε μία ήττα και μία ισοπαλία στην έδρα μας. Απλά μία νίκη με τον Ολυμπιακό σου δίνει ψυχολογία».

Για τον κόσμο: «Εμείς φέραμε την ομάδα μέχρι εδώ από πέρυσι και αυτό περιμένουν από εμάς και φέτος, αλλά με δύο άσχημα αποτελέσματα δεν χάθηκε ο κόσμος. Η νίκη είναι πού σημαντική για τον κόσμο και τον Ατρόμητου».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ