2014-09-28 15:30:53
Φωτογραφία για ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΜΕ... 4ΑΡΑ ΟΙ ΕΦΗΒΟΙ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ
Ένα ημίχρονο ήταν... αρκετό για τους Έφηβους του Ολυμπιακού να εξασφαλίσουν τη νίκη επί της Καλλονής και να διατηρήσουν το απόλυτο στο πρωτάθλημα. Οι ερυθρόλευκοι έχουν 3/3, εννέα βαθμούς και εξακολουθούν να προπορεύονται.

Η Καλλονή δεν αποτέλεσε σοβαρό ...εμπόδιο για τους πιτσιρικάδες του Θρύλου, οι οποίοι άνοιξαν το σκορ στο 13' με τον Χρήστου μετά από ωραίο σουτ, ενώ το 2-0 έγινε 19 λεπτά αργότερα με τον Τσιλίκη. Ο Κολτσίδας έκανε την κεφαλιά αρχικά, ο αντίπαλος τερματοφύλακας απέκρουσε και στη συνέχεια ο Τσιλίκης έκανε το 2-0. Το 3-0, που ήταν και σκορ ημιχρόνου, πέτυχε ο Κολτσίδας με σουτ πάνω στην κίνηση έξω από την περιοχή. Τρομερό το γκολ του νεαρού ποδοσφαιριστή του Θρύλου, highlight για τη φετινή σεζόν.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι ρυθμοί έπεσαν από πλευράς Ολυμπιακού και αυτό επέτρεψε στην Καλλονή να μειώσει σε 3-1 με τον Πιπερά στο 71', αλλά πριν από το γκολ ο Ολυμπιακός είχε δοκάρι με τον Σπυριδάκη στο 63', αλλά και ένα γκολ προς το τέλος του ματς, όταν στο 84' ο Κουγιός διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Σκαφίδας, Βερβερής, Φουάσης (82' Κεφαλλιανός), Αγιώτης (85' Πριόνας), Θυμιανός, Κολτσίδας, Τσουμάκης (64' Χελάς), Χρήστου, Τσιλίκης (70' Τσιλίκης)), Κηπουρός (61' Σπυριδάκης), Κουγιός
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ