2014-09-28 16:05:29
Φωτογραφία για Νέο χαστούκι στoν Alpha: Πρώτη με διαφορά η Καραβάτου...Πανικός στη Σπυροπούλου...
Σας τα έγραφα πριν από μερικές ώρες. Και δεν είμαι εδώ για να μεροληπτήσω υπέρ μου ή να σας το παίξω κάποιος Είμαι εδώ για να βοηθήσω με την όποια εμπειρία έχω αποκτήσει όλους εσάς να διαμορφώσετε άποψη.

Και τα γεγονότα άπλα επιβεβαιώνουν τις σκέψεις μας. Χθες η ήττα ήταν πολύ μεγάλη. Η Καραβάτου κατάφερε να κάνει στο ανύπαρκτο κανάλι με το οποίο συνεργάζεται το εκπληκτικό 17,9 % στα νεανικά κοινά αφήνοντας στο 12% την Σπυροπούλου ενώ και στο γενικό σύνολο τηλεθέασης η διαφορά ήταν μεγάλη. Με την Κατερίνα να ακουμπά το 16,9 % και την Κωνσταντίνα το ρηχό 11%.

Μιλάμε για χαστούκι όχι αστεία. Αλλά σας τα γράφαμε χθές το πρωϊ. Η ομάδα της Σπυροπούλου θέλει πολύ χρόνο για να γίνει ομάδα. Και στην τηλεόραση όπως και στην ιστορία επιτυχία κάνουν οι παρέες.

Όσο πιο σύντομα καταλάβουν εκεί στον Alpha ότι το μοντέλο της κεντρικής παρουσιάστριας είναι παρωχημένο και παλιακό τόσο πιο σύντομα θα μπουν δυνατά στον ανταγωνισμό.

Ντε και καλά κεντρική παρουσιάστρια δεν μπορείς να λανσάρεις πλεόν. Ειδικά το 2014.

Όπως ήταν φυσικό να χθεσινά νούμερα έχουν φέρει πανικό σε όλους στον Alpha. Θέλει πολλές αλλαγές… αλλά θα πάρει κάποιος το ρίσκο;
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ