2014-09-28 15:52:05
Φωτογραφία για ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ THΣ Ε.Α.Α.Σ. ΣΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΡΤΑΣ
Το Γραφείο του παραρτήματός μας επισκέφθηκε ο πρόεδρος της Ε.Α.Α.Σ., Υπτγος  Δανιάς Ευάγγελος με σκοπό την ενημέρωση σε θέματα που μας απασχολούν καθώς και για συζήτηση εφ΄ όλης της ύλης.

         Η προσέλευση των συναδέλφων ήταν πολύ μεγάλη, η δε ενημέρωση ήταν αναλυτική και διεξοδική σε όλα τα θέματα που μας αφορούν και μας απασχολούν

          Τα κυρίαρχα θέματα της ενημέρωσης και στη συνέχεια της συζήτησης που ακολούθησε, ήταν οι πληροφορίες που είχε για  αποκατάσταση των συντάξεων καθώς και ποιες θα είναι οι ενέργειες στη περίπτωση που δεν εφαρμοστεί πλήρως η απόφαση του ΣτΕ. Μας έκανε γνωστό, πως  οι πρόεδροι των θεσμικών Ενώσεων κλήθηκαν στο ΥΠΕΘΑ, όπου τους ενημέρωσαν για το σχέδιο που αφορούσε  στην αποκατάσταση μισθών και συντάξεων και τους έδειξαν,χωρίς να τους επιδοθεί, και το σχετικό έγγραφο. Σε ότι αφορά το θέμα των ενεργειών, στην περίπτωση δυσμενούς εξέλιξης στην αποκατάσταση τω συντάξεων, μας τόνισε με έμφαση ότι η Ε.Α.Α.Σ. είναι αποφασισμένη να εξαντλήσει όλα τα προβλεπόμενα ένδικα μέσα, φτάνοντας και μέχρι το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.

             

ΠΗΓΗ: http://eaasartas.blogspot.gr/2014/09/blog-post_26.html
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ