2014-09-28 16:33:10
Φωτογραφία για 17 Ι.Χ. αυτοκίνητα διέρρηξε 45χρονος στο Νέο Ψυχικό!
Ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρία, αλλά 17 Ι.Χ. αυτοκίνητα διέρρηξε ένας 45χρονος στην περιοχή του Νέου Ψυχικού μέσα σε διάστημα δύο μηνών.

Ωστόσο, η δράση του σταμάτησε το πρωί της Πέμπτης, οπότε και συνελήφθη από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, καθώς λίγο νωρίτερα είχε διαρρήξει Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στην περιοχή.

Όπως προέκυψε από την έρευνα του Τ.Α. Νέου Ψυχικού, ο συλληφθείς τους τελευταίους δύο μήνες τουλάχιστον είχε διαπράξει 17 διαρρήξεις - κλοπές από αυτοκίνητα στην ίδια περιοχή, αφαιρώντας χρηματικά ποσά, ηλεκτρονικές συσκευές, κινητά τηλέφωνα, γυαλιά, προσωπικά έγγραφα και διάφορα άλλα αντικείμενα.

Στην κατοχή του και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, πλήθος γυαλιών ηλίου, φορτιστές κινητών τηλεφώνων, κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικοί πλοηγοί (GPS), πορτοφόλια, έγγραφα και άλλα αντικείμενα.

Ο συλληφθείς, ο οποίος είχε συλληφθεί κατά το παρελθόν για παρόμοια αδικήματα, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθήνας, ενώ ερευνάται η συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ