2014-09-28 17:27:05
Φωτογραφία για ΠΕΤΓΟΥΕΪ : ΠΑΝΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗ Η ΣΚΛΗΡΗ ΑΜΥΝΑ!
Το τρίπτυχο της επιτυχίας, σύμφωνα με το οποίο ο Ολυμπιακός φέτος θα καταφέρει να κάνει πολλά σπουδαία πράγματα, αποκάλυψε σε δηλώσεις του ο Μπρεντ Πέτγουεϊ.

Ο Αμερικανός παίκτης των ερυθρόλευκων, ο οποίος μίλησε στο επίσημο κανάλι της ΚΑΕ, ανέφερε πως τα συμπεράσματα από το Gloria Cup είναι χρήσιμα και ότι η ομάδα μπορεί να χρησιμοποιήσει κάποιους τομείς για να ξεπεράσει τα όποια εμπόδια εμφανιστούν. Από εκεί και πέρα, αναφέρθηκε στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, σημειώνοντας πως θα κερδίσει η ομάδα που θα το θέλει περισσότερο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

Μπρεντ, δύο νίκες και μια ήττα στο Gloria Cup. Τα συμπεράσματά σου;

«Τα συμπεράσματα είναι ότι μπορούμε να επιστρέψουμε ύστερα από ένα δύσκολο παιχνίδι που είχαμε την προηγούμενη μέρα κι αυτό είναι μεγάλο, να ξέρεις ότι μπορεί να μην έχεις ένα καλό παιχνίδι, αλλά να είσαι ικανός να επιστρέψεις και να παίξεις καλά».


Είμαστε δέκα μέρες πριν την έναρξη της σεζόν. Τι μπορούμε να περιμένουμε από τον Ολυμπιακό;

«Αυτή τη σεζόν ελπίζουμε να χρησιμοποιήσουμε τον ρυθμό μας και την ταχύτητά μας περισσότερο. Να πηγαίνουμε πάνω-κάτω στο γήπεδο. Και η σκληρή άμυνα θα είναι πάντα κυρίαρχη. Να είμαστε ικανοί να σταματάμε τον αντίπαλο στην άμυνα, για να μπορούμε να τρέχουμε, χρησιμοποιώντας την αθλητική μας ικανότητα».

Είναι πολύ νωρίς να παίξεις ένα παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό, αλλά αυτή είναι η κλήρωση. Σίγουρα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Τι μπορούμε να περιμένουμε;

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Είναι νωρίς και για τις δύο ομάδες, οπότε θα παίξει ρόλο το ποιος το θέλει. Και οι δύο ομάδες θα έχουν άλλες τακτικές και συστήματα γιατί έχουμε τραυματισμούς. Αλλά όπως είπα, θα παίξει ρόλο το ποιος το θέλει περισσότερο. Θα είναι χωρίς φιλάθλους, οπότε θα είναι περίεργα, αλλά ας ελπίσουμε ότι θα είμαστε έτοιμοι».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ