2014-09-29 14:55:59
Φωτογραφία για Αγώνας δρόμου και επιτάχυνση ενεργειών απο τον Δήμο Πεντέλης...για έναρξη υλοποίησης των προγραμμάτων ΕΣΠΑ!
Στα πλαίσια των οδηγιών  του Δημάρχου,  για επιτάχυνση των διαδικασιών έναρξης των προγραμμάτων ΕΣΠΑ του Δήμου Πεντέλης ο νέος Θεματικός Αντιδήμαρχος με στελέχη των Διευθύνσεων του Δήμου  συναντήθηκαν με τους υπεύθυνους των αρμοδίων φορέων (ΚΑΠΕ, ΕΕΤΑΑ, ΥΠΕΡΑ, Αποκεντρωμένη Διοίκηση) και εξασφάλισαν την ομαλή συνέχεια των ενταγμένων και υπό ένταξη χρηματοδοτούμενων έργων ΕΣΠΑ.

Η υλοποίηση ήδη ξεκίνησε με το πρόγραμμα ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ  Ι και αφορά την πράξη «Εξοικονόμηση ενέργειας Μελισσίων του Δήμου Πεντέλης» συνολικού προϋπολογισμού 667.979,16€, που περιλαμβάνει έργα εξοικονόμησης ενέργειας της Δημοτικής Κοινότητας Μελισσίων στα σχολεία και παρεμβάσεις στις οδούς Πίνδου και Ροδώνης.

Στις 22 Σεπτεμβρίου 2014, ο Δήμος Πεντέλης υπόγραψε εργολαβική σύμβαση με την εταιρεία ΓΑΙΑ ΕΠΕ, συνολικής συμβατικής δαπάνης 401.465,53 € (συμπ. Φ.Π.Α.),  η οποία αφορά την υλοποίηση του υποέργου 2 της σχετικής πράξης.

Ενδεικτικά αναφέρεται ότι η συγκεκριμένη σύμβαση  περιλαμβάνει εργασίες κατασκευής εξωτερικής θερμομόνωσης και αντικατάστασης κουφωμάτων στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Μελισσίων και στο 1ο Γυμνάσιο Μελισσίων,  και  φύτευση των δωμάτων και αντικατάσταση του καυστήρα πετρελαίου με καυστήρα  Φυσικού Αεριού στο κτίριο του Α’ Παιδικού Σταθμού Μελισσίων.

Η υπογραφή της  δεύτερης  εργολαβικής σύμβασης  για την ανάπλαση των οδών  Πίνδου και Ροδώνης σε ήπιας κυκλοφορίας,  ύψους  191.064,66  € (συμπ. Φ.Π.Α.),  έχει ήδη δρομολογηθεί. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ