2014-09-29 14:40:19
Φωτογραφία για ΕΒΑΛΕ ΤΑ... ΜΕΓΑΛΑ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΡΟΝΑΛΝΤΟ Η ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ… επιστράτευσε και τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον για να πείσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο να επιστρέψει στους «κόκκινους διαβόλους», σύμφωνα με όσα δήλωσε στην ισπανική εκπομπή «El Chiringuito» ο μάνατζερ της FIFA, Φρανσίς Γκαγιάρδο.

Ο συγκεκριμένος μάνατζερ έχει πει πολλά κατά καιρούς και στα περισσότερα έχει… πέσει έξω, όποτε το κατά πόσο μπορεί κάποιος να πιστέψει 100% τα όσα δήλωσε είναι ένα θέμα, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε δημοσίευμά του το "sentragoal.gr".

Πάντως, σύμφωνα με τα όσα είπε, ο Σερ Άλεξ τηλεφώνησε στον Ρονάλντο την Τετάρτη και προσπάθησε να τον πείσει να γυρίσει στην Γιουνάιτεντ, με τον Πορτογάλο να απαντά ότι είναι χαρούμενος στην Ισπανία και στην Ρεάλ.

Μάλιστα, ο Γκαγιάρδο υποστήριξε ότι ο Ρονάλντο είπε για το τηλεφώνημα στον πρόεδρο της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, στην επίσημη φωτογράφηση της ομάδας, για να του δείξει με αυτό τον τρόπο, ότι δεν κρύβει κάτι, αγαπά την Ρεάλ και θέλει να μείνει.

Πάντως, σύμφωνα με τον μάνατζερ της FIFA, ο ατζέντης του Ρονάλντο, Ζoρζ Μέντες, είναι αυτός που προσπαθεί να πιέσει για την επιστροφή του «CR7» στους «κόκκινους διαβόλους».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ