2014-09-30 11:34:16
Φωτογραφία για Τον έφαγαν τον Κώστα μας, πενθεί όλος ο κόσμος του Εθνικού
Για τον αδικοχαμένο Κώστα Κατσούλη, αλλά και για όσα έζησε ο ίδιος στην αναμέτρηση του Εθνικού με τον Ηρόδοτο στην Κρήτη μίλησε ο Γιάννης Ματζουράνης. Μάλιστα, ο "Εθνικάρας" παραδέχτηκε ότι "ήρθαν για να τον κοπανήσουν".

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Ματζουράνης στο "gazzetta.gr":

Για τον θάνατο του Κώστα Κατσούλη: "Ο Κώστας δεν ζει πια. Πενθεί όλος ο κόσμος του Εθνικού. Θα βάλουμε περιβραχιόνιο στα επόμενα ματς, θα τον θυμόμαστε και θα τον τιμούμε. Αλλά δεν ζει πια. Τον έφαγαν τον Κώστα μας".

Για την ατμόσφαιρα πριν την έναρξη του αγώνα: "Πήγα στο ματς με τον Ηρόδοτο μαζί με τον Πρόεδρο της ομάδας μας. Με υποδέχτηκαν με καλοσύνη, με αγκάλιαζαν και μάλιστα ο Πρόεδρος τους με βράβευσε. Τίποτα δεν ήταν ανησυχητικό. Είδα και τον Κώστα, ήταν αγνός άνθρωπος, με αγκάλιασε και με φίλησε. Μάλιστα με είδε κάπως στενοχωρημένο και μου είπε, μην στενοχωριέσαι κύριε Γιάννη, θα νικήσουμε".


Για τα επεισόδια: "Στο 72ο λεπτό ο επόπτης ακύρωσε γκολ δικό μας και εμείς διαμαρτυρηθήκαμε. Ηρθαν λοιπόν από απέναντι 6-7 άτομα με ρόπαλα και άρχισαν να μας χτυπούν. Πήγαν και στον Κώστα, του έδωσαν μία στο κεφάλι, του έδωσαν δεύτερη στο κεφάλι και τον ξάπλωσαν κάτω.

Αρχισαν να τον κλωτσάνε, τον πατούσαν τον Κώστα ενώ ήταν κάτω. Ο αγώνας διακόπηκε και έβαλαν τον Κώστα στο ασθενοφόρο και τον πήγαν στο νοσοκομείο. Ηρθαν πραγματικά να μας κοπανήσουν. Και δεν ήταν μόνο ο Κώστας αλλά και 2-3 άλλα παιδιά χτύπησαν σοβαρά, χωρίς να τους έχουμε κάνει τίποτα.

Αυτά τα πράγματα δεν πρέπει να γίνονται. Πρώτη φορά στην ιστορία έχω δει κάτι παρόμοιο. Εχω πάει σε όλα τα γήπεδα, παντού, αλλά πρώτη φορά έγινε κάτι τέτοιο. Ακόμα και στην Τούμπα με έχουν υποδεχθεί ως Πρωθυπουργό".

Για την επαφή του Κώστα Κατσούλη με τον Εθνικό: "Ο Κώστας ήταν από μικρό παιδί Εθνικός. Ηταν στο διοικητικό συμβούλιο του μπάσκετ ο πατέρας κι έτσι ο Κώστας από μικρός αγάπησε την ομάδα. Ακόμα και όταν έφυγε και εγκαταστάθηκε μόνιμα στα Χανιά, παρακολουθούσε τα ματς της ομάδας και έτσι βρέθηκε και στο Ηράκλειο. Πήγαινε σε όλες τις εκδηλώσεις του Εθνικού, πάντα με το χαμόγελο και χωρίς βία. Ηταν ένας φίλαθλος, όπως κι εγώ".
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ