2014-09-30 12:26:54
Φωτογραφία για ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΗ SUPER LEAGUE
Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να μπει η χρήση βίντεο στη... ζωή της Σούπερ Λιγκ, ώστε να τιμωρούνται οι παίκτες στο ενδεχόμενο αντιαθλητικού παιχνιδιού ή να "σβήνονται" κόκκινες σε άδικες αποβολές.

Δεν είναι λίγα τα περιστατικά -και- στο ελληνικό πρωτάθλημα όπου ποδοσφαιριστές χτύπησαν εκτός φάσης αντιπάλους τους, αλλά δεν τιμωρήθηκαν ποτέ, όπως και το αντίθετο (άδικων κόκκινων καρτών). Αυτό μάλιστα είναι ένα θέμα που είχε θέσει και ο Τάκης Φύσας στον Χιου Ντάλας, υπενθυμίζοντάς του μάλιστα και σχετικό περιστατικό από αγώνα της Σκωτίας με τον ίδιο πρωταγωνιστή, όπου τελικά δικαιώθηκε για πέναλτι-αποβολή που του είχε χρεωθεί και “σβήστηκε” η κόκκινη κάρτα.

Τότε ο Σκωτσέζος αρχιδιαιτητής είχε δείξει επιφυλακτικός στο ενδεχόμενο της χρήσης βίντεο, λέγοντας πως είναι θέμα της Λίγκας, πλέον όμως -και μετά από φάσεις περασμένων αγώνων του φετινού πρωταθλήματος που έπρεπε να δοθούν κόκκινες και δεν δόθηκαν- το σκέφτονται στον συνεταιρισμό και στο επόμενο Δ.Σ. αναμένεται να τεθεί το θέμα επί τάπητος, όπως αναφέρει η “Live Sport”.

Να γίνεται δηλαδή η χρήση βίντεο για τέτοιες περιπτώσεις, ώστε ακόμα κι αν ο διαιτητής δεν έχει αντιληφθεί μία φάση όπου υπήρξε αντιαθλητικό χτύπημα, ο παίκτης να τιμωρείται προς... συμμόρφωση ή να δικαιώνεται ποδοσφαιριστής που έχει αποβληθεί άδικα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ