2014-09-30 13:38:13
Φωτογραφία για ΕΧΕΙ... ΚΑΛΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΟΥΗΔΟΥΣ Ο ΑΦΕΛΑΪ!
Μια ιδιαίτερη παράδοση με τους Σουηδούς έχει δημιουργήσει ο Ιμπραϊμ Αφελάι, ο οποίος τους... "καρφώνει" όταν τους βρίσκει μπροστά του.

Μάλιστα τα γκολ που έχει σημειώσει απέναντί τους είναι... σημαδιακά! Διότι απέναντι στην εθνική Σουηδίας έβαλε τα δύο πρώτα του γκολ με τους "οράνιε", πριν από 4 χρόνια.

Ήταν Οκτώβριος του 2010, 12/10 για την ακρίβεια, με την εθνική Ολλανδίας να αντιμετωπίζει την αντίστοιχη της Σουηδίας και τον παίκτη του Ολυμπιακού να σημειώνει δύο τέρματα στη νίκη 4-1 των "οράνιε" απέναντι στους "μπλούογκιλτ".

Ο Αφελάι ήταν εκείνος που σημείωσε το 2-0 στο 37’, αλλά και το 4-0 στο 59’ για την ολλανδική ομάδα, πριν σημειώσουν οι Σουηδοί το γκολ της… τιμής, μειώνοντας το σκορ σε 4-1, στο 69’.

Επίσης ως ποδοσφαιριστής της Αϊντχόφεν είχε αναμετρηθεί με μια σουηδική ομάδα τη σεζόν 2007-08, στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ και πιο συγκεκριμένα στη φάση των "32".

Η Αϊντχόφεν είχε αντιμετωπίσει την Χέλσινμποργκ, σημειώνοντας δύο νίκες και παίρνοντας με χαρακτηριστική άνεση το εισιτήριο της πρόκρισης και παρόλο που δεν είχε σκοράρει σε αυτά τα ματς ο Αφελάι, ήταν σε αμφότερα βασικός, έχοντας παράλληλα εξαιρετική απόδοση…
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ