2014-09-30 13:50:06
Φωτογραφία για ΑΜΠΙΝΤΑΛ : ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ ΜΕΤΡΑΕΙ!
Στην Μπαρτσελόνα θα ήθελε να κλείσει την καριέρα του ο Ερίκ Αμπιντάλ, ο οποίος μίλησε και για την περιπέτεια της υγείας που είχε περάσει.

Ο Γάλλος αμυντικός του Ολυμπιακού, θυμήθηκε μια υπόσχεση που είχε δώσει ο Γιόσεπ Μαρία Μπαρτομέου και αφού εξέφρασε την επιθυμία να ολοκληρώσει στην Μπαρτσελόνα, μίλησε για την περιπέτεια που είχε με τον καρκίνο.

«Η Μπάρτσα θα αποφασίσει αν θα γυρίσω ή όχι. Δεν ξέρω τι θα γίνει τώρα. Η Μπάρτσα είναι η ομάδα μου», ανέφερε σχετικά με την πρόταση που είχε κάνει ο Μπαρτομέου στον τότε πρόεδρο Σάντρο Ροσέλ για να κλείσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα ο Αμπιντάλ.

Συνεχίζοντας από εκεί και πέρα ο Αμπιντάλ τις δηλώσεις του στο Onda Cero, έπλεξε το εγκώμιο του Τσάβι. «Πάντα έδειχνε την αγάπη που έχει για αυτή την ομάδα», ενώ αναφορικά με τον Μέσι, υπογράμμισε.

«Δεν έχει κερδίσει τέσσερις Χρυσές Μπάλες για το τίποτα. Δέχεται πολλή πίεση, αλλά είναι πάντα σπουδαίος».


Ο Αμπιντάλ μίλησε και για τον Τίτο Βιλανόβα, όταν στάθηκε στο πλευρό του. «Θυμάμαι όταν ήρθε στο σπίτι μου να μιλήσουμε για το ποδόσφαιρο και την ασθένεια. Ήταν πολύ καλός άνθρωπος. Η Μπάρτσα είναι οικογένεια, τον είδαμε στο αντίο του Πουγιόλ. Ήμασταν όλοι μαζί».

Από εκεί και πέρα, δεν ήταν ποτέ δυνατόν να μην μιλήσει σχετικά με το πρόβλημα υγείας που πέρασε. «Περιστασιακά κοίταζα τα δημοσιεύματα που είχαν να κάνουν με την ανάρρωσή μου. Με βοηθούσαν να είμαι θετικός. Κάθε λεπτό μετράει. Όλα αυτά για μένα είναι δώρο. Η ζωή είναι περίπλοκη, είμαι περήφανος να αποτελώ παράδειγμα για τους καρκινοπαθείς. Πολέμησα με όλο μου το είναι για την οικογένειά μου και το ποδόσφαιρο. Στο νοσοκομείο περνούσα δύσκολες στιγμές. Επίσης, πρέπει να πιστεύεις στον Θεό. Πάντα έχω θετική συμπεριφορά. Κάθε ένας θα πρέπει να παλεύει με τον τρόπο που το έκανα εγώ».

Όσον αφορά στον ξάδερφό του, που τον βοήθησε να κάνει τη μεταμόσχευση συκωτιού, κατέληξε. «Είναι καλά και μόλις έγινε πατέρας».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ