2014-09-30 17:17:04
Φωτογραφία για Συνέντευξη του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη στον Επικοινωνία 94FM
Το πλούσιο έργο των δύο δημαρχιακών θητειών ήταν εκείνο που έπεισε τους Μαρουσιώτες και ανανέωσαν για 3η φορά την εμπιστοσύνη τους στο Δήμαρχο της πόλης κ. Γιώργο Πατούλη Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο κ. Πατούλης στον Επικοινωνία 94FM και την εκπομπή «Δημοτικές Διαπλοκές» τόνισε πως θα συνεχίσει με τους ίδιους ρυθμούς και στόχο την περαιτέρω ενίσχυση των κοινωνικών δομών και την ανάπτυξη της πόλης.

Αναφορικά με την υποψηφιότητά του για την ηγεσία της ΚΕΔΕ, ο κ. Πατούλης σημείωσε ότι η πρωτοβουλία αυτή έχει ως στόχο την αναγέννηση της αυτοδιοίκησης, μέσα από τη σύνθεση όλων των δυνάμεων από όλους τους κομματικούς χώρους, έχοντας, επίσης, συσπειρώσει Δημάρχους νεοεκλεγμένους με ισχυρό τοπικό έρεισμα.

«Όσοι μένουν προσκολλημένοι στον κομματικό εναγκαλισμό ανήκουν στο παρελθόν», υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο κ. Πατούλης.

Ο ίδιος κατηγόρησε την προηγούμενη διοίκηση της ΚΕΔΕ, διότι όπως είπε δεν κατάφερε να πείσει την κοινή γνώμη για το δίκαιο των αιτημάτων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. «Δεν διεκδικούν από την Κεντρική Εξουσία τα συνδικαλιστικά όργανα της Αυτοδιοίκησης. Δεν χτυπάνε το χέρι στο τραπέζι. Αυτό πρέπει να αλλάξει», πρόσθεσε ο Γιώργος Πατούλης.


Οι Δημοτικές Διαπλοκές μεταδίδονται καθημερινά 09.00- 11.00 από την συχνότητα του Δημοτικού ραδιοφώνου Ηρακλείου Αττικής «Επικοινωνία 94fm» και διαδικτυακά στην ιστοσελίδα του σταθμού www.94fm.gr.

Το μοναδικό αυτοδιοικητικό μαγκαζίνο στα ερτζιανά για 17η σερί χρονιά με τους Δημήτρη Δημακόπουλο, Χρήστο Μαντζουράνη και Γιώργο Μισιάκα.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ