2014-10-01 20:00:34
Φωτογραφία για ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ, ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ... ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΣΤΟ ΜΑΛΜΕ! (PHOTOS)
Eπεισόδια σημειώθηκαν στο Μάλμε μεταξύ οπαδών και αστυνομίας με τουλάχιστον δύο τραυματίες, ενώ υπήρξε και σύλληψη ερυθρόλευκου οπαδού στο αεροδρόμιο.

Όπως μεταδίδει ο σουηδικός Τύπος και πιο συγκεκριμένα τόσο η Expressen όσο και το δίκτυο Fotbollskanalen επεισόδια έγιναν στο αεροδρόμιο του Μάλμε μεταξύ Ελλήνων οπαδών, αστυνομικών και security ενώ τονίζεται πως ένταση και επεισόδια υπήρξαν και στο κέντρο της πόλης. Ήταν αρκετά μεγάλης έκτασης και ενώ στο αεροδρόμιο συνελήφθη -πάντα βάσει των ίδιων πηγών- ένας ερυθρόλευκος οπαδός. Δύο τραυματίες που νοσηλεύονται σε νοσοκομείο της πόλης ήταν το αποτέλεσμα της έντασης που υπήρξε.

Οι Σουηδοί μεταδίδουν πως μπορεί να είναι και περισσότεροι οι τραυματίες. Από μεριάς Ολυμπιακού διευκρινίστηκε πως επρόκειτο για ένα μικροεπεισόδιο στο Μάλμε που πήρε μεγαλύτερη διάσταση απ' όσο έπρεπε από τα σουηδικά ΜΜΕ.

Από μέρους της η αστυνομία διευκρίνισε πως η κατάσταση ήταν ελεγχόμενη και πως θα τα μέτρα που έχουν ληφθεί για απόψε είναι τα πλέον κατάλληλα για να μην υπάρξουν προβλήματα στο πλαίσιο του ματς.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ