2014-10-02 00:20:45
Φωτογραφία για ΕΒΑΛΕ... ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ Η ΑΤΛΕΤΙΚΟ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Σε ένα ματς με ελάχιστες καλές στιγμές η Ατλέτικο είχε την ουσία, επικράτησε 1-0 της Γιουβέντους στο «Καλδερόν» και έβαλε... φωτιά στον όμιλο του Ολυμπιακού.

Αν και h εικόνα του αγώνα έδειχνε ότι μόνο ισόπαλος μπορεί να τελειώσει η ομάδα του Ντιέγο Σιμεόνε, πήρε τεράστια νίκη σε βάρος της Γιουβέντους και έφερε τα πάνω κάτω στο γκρουπ του Ολυμπιακού, αφού πλέον οι Μπιανκονέρι αλλά και ο Ολυμπιακός και η Μάλμε έχουν από τρεις βαθμούς.

Οι Ροχιμπλάνκος χωρίς να είναι καλύτεροι ξεκίνησαν την συγκομιδή μετά την ήττα στο Καραϊσκάκη παίρνοντας το 'πλεονέκτημα' που κρατούσε μάλλον άνετα η Ιταλική ομάδα μέχρι το 75'. Μοναδικός σκόρερ της συνάντησης ήταν ο Αρντά Τουράν, ο οποίος έγινε ο πρώτος παίκτης που πετυχαίνει γκολ σε βάρος των Μπιανκονέρι, που είχαν την εστία τους απαραβίαστη για 615 λεπτά φέτος.

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε): Μογιά, Γοδίν, Ανσάλντι, Χουανφράν, Μιράντα, Τιάγκο, Κόκε, Ραούλ Γκαρσία, Αρντά Τουράν (89' Σικέιρα), Σαούλ Νίγκεθ (53' Γκριεζμάν), Μάντζουκιτς (84' Μάριο Σουάρεθ).

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Μπουφόν, Κιελίνι, Κάσερες (78' Περέιρα), Μπονούτσι, Λιχτστάινερ (89' Τζιοβίνκο), Εβρά, Πογκμπά, Μαρκίσιο, Βιδάλ (83' Μοράτα), Τέβες, Γιορέντε.

Δείτε το βίντεο:
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ