2014-10-02 00:52:34
Φωτογραφία για ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ... ΕΝΩΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΡΟΜΠΕΡΤΟ!
Ο Ρομπέρτο, μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι για τον αγώνα με τη Μάλμε στη Σουηδία και αρχικά σχολίασε: «Συμφωνώ ότι χάσαμε από μία ομάδα που δεν είναι καλύτερη από εμάς. Η ομάδα αυτή δεν έχει κατακτήσει το παιχνίδι όσο δείχνει το αποτέλεσμα, είχε κάποιες καλές στιγμές αλλά ήταν πιο καλή από εμάς στην άμυνα».

Όσον αφορά για τα νεύρα των ποδοσφαιριστών στα αποδυτήρια με τον διαιτητή: «Μιλήσαμε στα αποδυτήρια για δύο φάσεις. Για το γκολ του Μήτρογλου που πιστεύουμε ότι δεν είναι οφσάιντ, αλλά και για το πέναλτι του Μανιάτη που ήταν ξεκάθαρο ότι ήταν. Δεν θέλουμε όμως να προβάλουμε τέτοιες δικαιολογίες, αυτό που θέλουμε εμείς είναι να δουλέψουμε στα λάθη μας και στο μέλλον ακόμα και με τις λάθος αποφάσεις του διαιτητή να μπορούμε να κερδίζουμε».

Σε ερώτηση για το πρώτο γκολ που δέχτηκε ο Ολυμπιακός, απάντησε: «Ήταν μία κακή μπαλιά, ήταν ένα γκολ που δεν έπρεπε να μπει και ήταν ανοησία από εμάς και δεν έπρεπε να το δεχτούμε το γκολ σε εκείνο το σημείο γιατί το ματς ήταν ισορροπημένο. Δεν πρέπει να σταθούμε σε αυτή τη φάση και να το συζητήσουμε ξανά γιατί έχουμε άλλα πιο σημαντικά λάθη να διορθώσουμε».


Το μήνυμά του για τον κόσμο του Ολυμπιακού: «Ακόμη μία φορά ήταν παραδειγματικοί οι φίλαθλοι μας και ήταν και πάλι στο πλευρό μας όπου και αν είμαστε. Λυπούμαστε που δεν τους ευχαριστήσαμε με την ήττα που είχαμε, αλλά πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και κοιτάμε μπροστά».

Και για τον όμιλο που πλέον όλες οι ομάδες έχουν τρεις βαθμούς, τόνισε: «Όλες οι ομάδες έχουν από τρεις βαθμούς και έχουμε άλλους τέσσερις αγώνες να παίξουμε. Πλέον ξεκινούμε όλοι από το... μηδέν στον όμιλο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ