2014-10-02 01:40:07
Φωτογραφία για Αναγνώστης καταγγέλλει τον σκουπιδότοπο στο Ικόνιο Περάματος Αττικής
Αγαπητό tromaktiko,

για μία ακόμη φορά θα αναφερθώ μέσα από εσάς’’ για θέματα καθαριότητας, πολιτισμού και ποιότητας ζωής της περιοχής που κατοικώ εδώ και 25 χρόνια, το Ικόνιο Περάματος Αττικής.

Μέχρι τώρα καμία δημοτική αρχή δεν έχει καταφέρει να μας φτάσει στο αυτονόητο επίπεδο του πολιτισμού και της αξιοπρέπειας που δικαιούται ο κάθε δημότης του δήμου Περάματος. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην μπορούμε να κυκλοφορήσουμε από τα σκουπίδια και την δυσοσμία γύρω από τους βρώμικους κάδους, τα πεζοδρομία τους δρόμους και κάποια σημεία που αποκαλούνται "παρκάκια".

Φυσικά δεν μπορώ να μην αναφέρω και την βραδινή συσκότιση και τον κόσμο που κυκλοφορεί με φακούς, άλλα και τα μικροατυχήματα από την έλλειψή λαμπών. Όλα αυτά που αναφέρω είναι στην περιοχή του Ικονίου και κάτω από το κλειστό γυμναστήριο που φιλοξενεί αθλητικές δραστηριότητες, όχι μόνο από το Πέραμα, αλλά και από άλλους δήμους. Όσο για τα σχόλια του κόσμου για αυτή την κατάσταση, τα αφήνω στη φαντασία του κάθε αναγνώστη. Ελπίζω και εύχομαι ο νέος δήμαρχος να δει με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, αυτά τα σοβαρά θέματα που αφορούν την αξιοπρέπεια και την ανθρωπινή διαβίωση όλων των δημοτών της πόλης μας, και να μην μείνει στις προεκλογικές υποσχέσεις.

Αναγνώστης

Διαβάστε περισσότερες ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ στο tromaktiko με ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Κάντε την δική σας καταγγελία στο tromaktiko στο ΤΗΛΈΦΩΝΟ 6971 590 628 ή στο e-mail μας [email protected]
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΜΙΤΣΕΛ : Ε, ΟΧΙ ΚΑΙ ΟΛΟΣ!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΜΙΤΣΕΛ : Ε, ΟΧΙ ΚΑΙ ΟΛΟΣ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ