2014-10-03 23:32:11
Φωτογραφία για ΝΕΟΤΕΡΑ σχετικά με την έρευνα της Αντιτρομοκρατικής ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΩΡΑ στο πατρικό του συνεργού του Μαζιώτη!
Έρευνα στο πατρικό του Αντώνη Σταμπούλου, του στενού συνεργάτη του Νίκου Μαζιώτη που συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης στον Βύρωνα πραγματοποιεί η αστυνομία Στο τριώροφο διαμέρσιμα της οδού Βύρωνος 11 στην Πεύκη βρίσκονται άνδρες της σήμανσης και της αντιτρομακριτικής επιχειρώντας να βρούν νέα στοιχεία για τον 31χρονο.

Σύμφωνα με γείτονες ο Σταμπούλος περνούσε από το πατρικό του μέχρι πρότινος ενώ μέχρι και το απόγευμα εκεί βρίσκονταν οι δύο αδερφές του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε πάντως αρκετό διάστημα να φανεί στη γειτονιά.

Οι γονείς του είναι και οι δύο αρχιτέκτονες μηχανικοί στο επάγγελμα ενώ η μητέρα του είναι Ιταλίδα εξ ού και ο 31χρονος συλληφθέντας, για τον οποίο πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε περάσει σε κάποια πανεπιστημιακή σχολή, γνωρίζει τόσο καλά Ιταλικά.

Η αστυνομία έχει αποκλείσει την γύρω περιοχή.

Σε μικρή απόσταση, περίπου 1,5 χλμ. από το τριώροφο διαμέρισμα της οδού Βύρωνος – σε μια καλή περιοχή της Πεύκης – βρίσκεται το κρυσφήγετο που χρησιμοποιούσε επί μηνες ο Νίκος Μαζιώτης και η Πόλα Ρούπα.


Το σπίτι του κατηγορούμενου για συμμετοχή στον Επαναστατικό Αγώνα βρίσκεται στον πέμπτο όροφο πολυκατοικίας της οδού οδό Υψηλάντου 27.

Καθώς οι ΈΡΕΥΝΕΣ κινούνται προς πάσα κατεύθυνση οι αστυνομικοί απομάκρυναν με γερανό της τροχαίας ένα αυτοκίνητο μάρκας NISSAN και χρώματος καφέ, χωρίς πινακίδες, το οποίο ήταν παρκαρισμένο απέναντι από το τριώροφο της οδού Βύρωνος.

Η αστυνομία παρακαλεί όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με το παραπάνω πρόσωπο να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 1014 και 10414 της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 31χρονος είναι πλέον πιο εύσωμος τώρα, δεν φοράει γυαλιά και έχει μουσάκι.

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί προσπαθούν να αποκρυπτογραφήσουν τις σημειώσεις του. Πρόκειται για ένα ημερολόγιο του 2014, όπου όπως φαίνεται κάθε μήνα, έσκιζε τις σελίδες και τις κατέστρεφε. Έτσι υπάρχει μόνο ο μήνας Οκτώβριος στο ημερολόγιο, στο οποίο υπάρχουν ζωγραφιές ατόμων και ένας κωδικός: “Πιλ.Τ.ακ.για.Ερ.ντ.”
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ