2014-10-04 09:00:40
Φωτογραφία για ΦΕΥΓΕΙ Ο ΦΕΤΕΛ ΑΠΟ ΤΗ Red Bull
Παρελθόν από τη Red Bull στο τέλος του τρέχοντος Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Formula 1 θα αποτελέσει ο Σεμπαστιαν Φέτελ, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr".

Την ξαφνική εξέλιξη αυτή ανακοίνωσε η εταιρεία «Ο Σεμπαστιάν Φέτελ μας ενημέρωσε ότι πρόκειται να αποχωρήσει από τη Red Bull στο τέλος της σεζόν του 2014. Θέλουμε θερμά να ευχαριστήσουμε τον Σεμπαστιάν για τον καθοριστικό ρόλο που έπαιξε στην Red Bull τα τελευταία έξι χρόνια», αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του δημοσιεύματος ο Φέτελ πρόκειται να φύγει από την Red Bull ενεργοποιώντας έναν σχετικό όρο στο τρέχον συμβόλαιό του.

Μάλιστα, εικάζεται ότι πρόκειται για μια απόφαση η οποία έχει άμεσα σχέση με το «διαζύγιο» μεταξύ Ferrari και Αλόνσο στο τέλος της σεζόν. Ο Φέτελ φέρεται να έχει δεχθεί κρούση από την ιταλική εταιρεία για να πιλοτάρει για εκείνη στο νέο πρωτάθλημα.

Ωστόσο μέχρι τώρα δεν υπάρχει κάποια τοποθέτηση από τη Ferrari για τις πληροφορίες αυτές.

Η Red Bull ανακοίνωσε ήδη τον αντικαταστάτη του Φέτελ. Αυτός είναι ο Ντάνιελ Κβίατ ο οποίος θα αναβαθμιστεί και θα αποτελέσει τον έτερο πιλότο της ομάδας μετά τον Ρικιάρντο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ