2014-10-04 14:09:20
Φωτογραφία για Έρευνες της Αντιτρομοκρατικής στην Αθήνα. Πληροφορίες κάνουν λόγο για νέα γιάφκα
Επιχείρηση στην Κυψέλη πραγματοποιεί η αντιτρομοκρατική υπηρεσία. Ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας έχουν αποκλείσει τους γύρω δρόμους από τις οδούς Δροσοπούλου και Καλλιφρονά

Νέα έρευνα σε δύο διαμερίσματα στην οδό Καλλιφρονά κοντά στα Κάτω Πατήσια και στη Δροσοπούλου στην Κυψέλη πραγματοποιεί αυτή την ώρα η αντιτρομοκρατική υπηρεσία.

Στόχος των ερευνών είναι να εντοπιστεί η γιάφκα του Μαζιώτη όπου πιστεύεται ότι κρύβονται όπλα και εκρηκτικά. Παράλληλα, οι αρχές κάνουν φύλλο και φτερό εργαστήριο της μιας εκ των αδερφών του Αντώνη Σταμπούλου στο Θησείο, ψάχνοντας αν ο 31χρονος είχε κρύψει κάποιο αντικείμενο ή αντικείμενα που σχετίζονται με τη δράση του.

Οι έρευνες θα συνεχιστούν μέχρι οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ να καταφέρουν να ταυτοποίησουν τα 50 κλειδιά που βρέθηκε να έχει στην κατοχή του ο 31χρονος Αντώνης Σταμπούλος, συνεργός του Ν. Μαζιώτη.

Η περιοχή έχει αποκλειστεί από τις αστυνομικές δυνάμεις. Σημειώνεται ότι η αντιτρομοκρατική δεν εντόπισε την Παρασκευή το βράδυ κάτι ύποπτο, στο πατρικό σπίτι του Αντώνη Σταμπούλου στο Μαρούσι, το οποίο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το κρησφύγετο του ζεύγους Μαζιώτη - Ρούπα.


Την ίδια ώρα, ο 31χρονος μέσω διαδικτύου περιγράφει τον τρόπο σύλληψης του και της ανάκρισής του από την Αντιτρομοκρατική, στέλνοντας μήνυμα στους συντρόφους του ότι "δεν θα λυγίσει".

Ο Α. Σταμπούλος αναμένεται να οδηγηθεί και πάλι στον εφέτη ειδικό ανακριτή την Κυριακή το πρωί , προκειμένου να απολογηθεί μετά την προθεσμία που ζήτησε κι έλαβε.
πηγη
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ