2014-10-04 20:42:26
Φωτογραφία για Η εμπιστοσύνη κτίζεται ΔΕΝ επιβάλλεται
Γράφει ο Μίχας Ηρακλής

ΕΠΟΠ Λχίας (ΕΜ)

Γενικός Γραμματέας ΕΣΠΕΑΜΘ

Αναπάντεχα μεγάλη είναι η αποδοχή των συναδέλφων στις συγκεντρώσεις που οργανώνει η ΕΣΠΕΑΜΘ και αυτό οφείλεται στα αποτελέσματα που πετυχαίνουμε συνολικά όλες οι Ενώσεις και κατ’ επέκταση η Ομοσπονδία μας.

Ξεκινήσαμε δειλά και με επιφυλακτικότητα μη γνωρίζοντας το μέλλον μας ως Ένωση, δείχνοντας πλήρη εμπιστοσύνη στον άνθρωπο που μας καθοδήγησε στα δύσβατα γεμάτα παγίδες μονοπάτια του στρατιωτικού συνδικαλισμού.

Είναι κοινώς αποδεκτό από όλους ότι οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών κύριο Ανέστη Τσουκαράκη.

Τον πάνω από όλα άνθρωπο που οποιαδήποτε στιγμή και σε οποιαδήποτε περίπτωση και με κάθε κόστος, στάθηκε αρωγός στην προσπάθεια και τα προβλήματα που κατά καιρούς αντιμετωπίσαμε.

Συναντήσαμε επικριτές , ωχαδερφιστές , άπιστους, πλήθος κόσμου που δικαίως φοβόταν στο νέο εγχείρημα που είδαμε να γεννιέται
. Χάρις την επίπονη προσπάθεια μας και πάντα με την στήριξη μελών της Ένωσης, καταφέραμε και εμείς να γίνουμε ένα κομμάτι μιας Ομοσπονδίας δυνατής και γεμάτης συναδελφικής αλληλεγγύης. Είναι συγκινητική η εμπιστοσύνη που λαμβάνουμε από ανθρώπους, που σε κοιτάνε στα μάτια γεμάτοι ελπίδα, χάρις όσων έχουμε καταφέρει όλοι μαζί μέχρι τώρα. Και αυτό είναι το κλειδί και θα πρέπει να γίνει κατανοητό. Μόνο ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε να πετύχουμε τον σκοπό μας. Μόνο ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα δώσουμε την μάχη για την αξιοπρέπειά μας. Μόνο ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα νικήσουμε. Μόνο ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ Έχουμε ακόμα πολλά να αντιμετωπίσουμε στο μέλλον και η επίθεση πρέπει να είναι διαρκής και μεγάλης ισχύος. Δόξα τον θεό έχουμε δίπλα μας όλους εσάς που συνεισφέρετε από το υστέρημα σας, από τον χρόνο σας για το κοινό στόχο των συναδέλφων. Δόξα τον θεό έχουμε το μυαλό σας , τις ιδέες και τις σκέψεις σας, και τις εύστοχες συμβουλές σας για την λειτουργία της Ένωσης μας. Χωρίς όλους εσάς δεν θα υπήρχαμε!!!

Γι’ αυτόν τον λόγο εγώ :

Δεν φοβάμαι

Δεν κουράζομαι

Δεν σκύβω το κεφάλι

Δεν σταματάω να αγωνίζομαι

Εσύ;;;

Η εμπιστοσύνη κτίζεται ΔΕΝ επιβάλλεται

ΥΓ. Νιώθω την ανάγκη να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στην γυναίκα μου για την υποστήριξη που μου δίνει, αλλά και ένα μεγάλο συγνώμη για τον χρόνο που σπαταλώ για χάρη της Ένωσης.

ΠΗΓΗ: http://www.espeamth.gr/dimosiefseis/diafora-arthra/272-i-empistosyni-ktizete-den-epivallete
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ