2014-10-05 10:28:09
Φωτογραφία για Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ 6η ΑΓ. ΤΗΣ SUPER LEAGUE ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Μόλις αρχίσει εκ νέου το πρωτάθλημα, όταν λάβει τη σχετική απόφαση το διοικητικό συμβούλιο της Λίγκας την ερχόμενη Τετάρτη, ο ΠΑΟΚ, σύμφων με δημοσίευμα του "pamesports.gr", θέλει να διεξαχθεί κανονικά η έκτη αγωνιστική, η οποία είχε αναβληθεί μετά την απόφαση του κ. Ανδριανού.

Στην 6η αγωνιστική περιλαμβάνεται το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη . Οι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ τις προηγούμενες ημέρες και κατά την διάρκεια της παραμονής της αποστολής της ομάδας στην Βρετάνη για τον αγώνα του Γιουρόπα Λίγκ με αντίπαλο την Γκινγκάμπ, μετέφεραν αρκετές από τις σκέψεις τους, στους εκπροσώπους του τύπου. Έλεγαν δηλαδή, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, πως αυτό που πρέπει να υπερισχύσει, πέρα από τα σενάρια και τις συζητήσεις που ακούγονται, είναι το σωστό. Πρέπει να επικρατήσει η λογική. Και αυτή, αναφέρει πως η έκτη αγωνιστική πρέπει να γίνει μόλις αρχίσει το πρωτάθλημα. Θα είναι το διήμερο 18-19 Οκτωβρίου ή νωρίτερα (αν και δεν υπάρχουν κενές ημερομηνίες), όπως κι αν έχει δεν πρέπει να αλλάξει η ροή των αγώνων.


Αυτά που μετέφεραν τις τελευταίες ημέρες οι επιτελείς του ΠΑΟΚ αναμένεται να τα εκφράσουν και κατά την διάρκεια του διοικητικού συμβουλίου της Λίγκας την ερχόμενη Τετάρτη το μεσημέρι.

Οποιαδήποτε άλλη απόφαση ληφθεί για μετάθεση της 6ης αγωνιστικής σε άλλη ημερομηνία, δεν θα γίνει δεκτή από τον ΠΑΟΚ, όπως αναφέρει το δημοσίευμα.

Ο επίσημος ΠΑΟΚ θέλει να «κλείσει» άμεσα αυτό το θέμα με την παραφιλολογία που έχει αναπτυχθεί και εκεί θα επικεντρώσει τις θέσεις του.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ